Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης έως 5 Νοεμβρίου 2021

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Κυριακή 31 Οκτωβρίου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, θα Λειτουργήσει και θα Ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας Θεσσαλονίκης.

Το απόγευμα στις 6:00 θα Χοροστατήσει και Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας Θεσσαλονίκης επί τη μνήμη της Αγίας Ελένης της εκ Σινώπης του Πόντου.

Τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας Θεσσαλονίκης επί τη μνήμη της Αγίας Ελένης της εκ Σινώπης του Πόντου.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλλιθέας επί τη μνήμη των Αγίων Ακινδύνου, Αφθονίου, Πηγασίου, Ελπιδοφόρου και Ανεμποδίστου.

Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου το απόγευμα στις 6:00, ευγενώς προσκληθείς, θα Χοροστατήσει και Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ροτόντα Θεσσαλονίκης.

Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου το πρωί, θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ροτόντα Θεσσαλονίκης.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφία Ψυχικού επί τη μνήμη του Οσίου Ιωαννικίου.

Από 2-4 Νοεμβρίου θα συμμετάσχει στις εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Αθήνα.

Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου το απόγευμα στις 6:00 επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων την Χαριτόβρυτο Δεξιά Χείρα του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού, από την ομώνυμη Ιερά Μονή της Αιγίνης προς ευλογία του πιστού λαού της πόλεως και Επαρχίας των Τρικάλων. Ακολούθως θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων με την ευκαιρία ελεύσεως της Χαριτοβρύτου Δεξιάς Χειρός του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού.

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και της Παρακλήσεως του Αγίου Νεκταρίου στον ομώνυμο Ιερό Ναό των Τρικάλων

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων με την ευκαιρία ελεύσεως της Χαριτοβρύτου Δεξιάς Χειρός του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή