Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 15 έως 21 Ιανουαρίου 2022

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 15 Ιανουαρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Κορμπόβου και εν συνεχεία θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αειμνήστου Δημητρίου Ντότα.

Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων επί τη μνήμη του Οσίου Αντωνίου του Μεγάλου.

Τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου το απόγευμα στις 5:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.

Την Τρίτη 18 Ιανουαρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 5:30 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Μεθεόρτου Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων και εν συνεχεία θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Το βράδυ θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων επί τη μνήμη του Οσίου Μακαρίου του Αιγυπτίου.

Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου το απόγευμα στις 5:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου Φωτάδος.

Εν συνεχεία θα τελέσει Εσπερινή Θεία Λειτουργία από 6 έως 9 το βράδυ στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μικρού Κεφαλοβρύσου επί τη μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Ευθυμίου του Μεγάλου.

Την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου από 6 έως 10:30 το βράδυ θα συγχοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη μνήμη του υπερφυούς θαύματος της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης «Παραμυθίας», πιστό αντίγραφο της οποίας φυλάσσεται στον Ιερό Ναό και εν συνεχεία θα συλλειτουργήσει κατά την Εσπερινή Θεία Λειτουργία.

Την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου το απόγευμα στις 5:30 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Μεθεόρτου Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων και εν συνεχεία θα τελέσει την Ιερά Παράκληση και την Ακολουθία των Χαιρετισμών ενώπιον την Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης «Παραμυθίας».©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή