Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 7 έως 14 Ιανουαρίου 2022

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου το πρωί θα συλλειτουργήσει στον Ιερό Ναό των Θεοφανείων, του Τιμίου Προδρόμου και της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας Λαγκαδά και εν συνεχεία θα συμμετάσχει στο ιερό μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κυρού Ιωάννου.

Το απόγευμα και το Σάββατο 8 Ιανουαρίου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί στην Όσσα Λαγκαδά όπου θα συμμετάσχει στον λαμπρό πανηγυρισμό της Ιεράς μνήμης της Αγίας Νεομάρτυρος Κυράννης.

Την Κυριακή 9 Ιανουαρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων και εν συνεχεία θα τελέσει το Κτητορικό μνημόσυνο.

Τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου επί τη εορτή του Οσίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου.

Την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου από 6 έως 9 θα τελέσει Εσπερινή Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων προς τιμήν του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή