Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρόγραμμα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σταγών κ΄ Μετεώρων κ. Θεόκλητου

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, παραμονή της εορτής των Θεοφανίων,  θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον , θα λειτουργήσει και θα τελέσει τον Μεγάλον Αγιασμόν εις την Ιερά Μονή Κοιμ. Θεοτόκου Βυτουμά.

Την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου ,  εορτή των Θεοφανίων,  θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον ,θα λειτουργήσει και θα τελέσει τον Μεγάλον Αγιασμόν εις τον Μητροπολιτικόν  Ιερόν Ναόν του Αγ. Βησσαρίωνος.

Μετά το πέρας του Μεγάλου Αγιασμού και περί ώραν 11ην πρωϊνήν θα μεταβεί εις την γέφυραν της Διάβας του Πηνειού ποταμού, όπου θα τελέσει τον Αγιασμόν των Υδάτων και θα ρίψει  τον Τίμιον Σταυρόν εις τον ως είρηται ποταμόν

Την Δευτέρα το απόγευμα θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό εσπερινό στο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμ. Προδρόμου Καλογριανής.

Την Τρίτη 7 Ιανουαρίου , εορτή της Συνάξεως του Τιμίου Προδρόμου , θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία εις την Ιερά Μονή Κοιμ. Θεοτόκου Χρυσίνου.

Ανακοίνωση

Οι καθημερινές Θείες Λειτουργίες στο Ιερό παρεκκλήσιο του Αγ.  Αθανασίου  Καλαμπάκας δεν θα πραγματοποιηθούν για το διάστημα της δωδεκαεόρτου  περιόδου.

 

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή