Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προγράμματα και λύσεις για τους αγρότες από τον Κώστα Σκρέκα

Μίλησε σε μεγάλες συγκεντρώσεις σε χωριά του Δήμου Μετεώρων

Το μήνυμα ότι η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αυτή που δίνει πραγματικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν νοικοκυριά και αγρότες λόγω της εισαγόμενης ενεργειακής κρίσης, έστειλε κατά την περιοδεία του την Τρίτη (2 Μαΐου) ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας.

Η επίσκεψή του,  στον  Βυτουμά, την Αγία Παρασκευή, τη Σαρακίνα, την Περιστέρα, τη Θεόπετρα και τη Βασιλική, συνέπεσε με την ανακοίνωση του πρωτοποριακού προγράμματος «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη», που δίνει τη δυνατότητα σε νοικοκυριά και αγρότες να μηδενίσουν το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας, το οποίο φέρει την υπογραφή του Τρικαλινού υπουργού. Με αφορμή την έναρξη υποβολής των αιτήσεων στη διαδικτυακή πλατφόρμα, ο Κώστας Σκρέκας συνομίλησε με πολλούς αγρότες της περιοχής, που έδωσαν δυναμικό παρών στις επισκέψεις του, για το νεο πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκα στις Στέγες», με επιδότηση έως 60% για τους αγρότες και αναφέρθηκε στη συνολική στήριξη της κυβέρνησης της ΝΔ στον πρωτογενή τομέα.

«Η ΝΔ ότι υπόσχεται το πραγματοποιεί», τόνισε με νόημα ο Τρικαλινός Υπουργός, καλώντας τους συμπολίτες του να αποφασίσουν για την Ελλάδα του αύριο, ψηφίζοντας στις εκλογές Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη, ως εγγύηση σταθερότητας και αξιοπιστίας.

Ο υποψήφιος βουλευτής ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν τόσα χρόνια και ανέφερε χαρακτηριστικά : «Εφόσον με στηρίξετε και πάλι, θα κάνω ό,τι καλύτερο για να βοηθήσω τον τόπο μου και τους ανθρώπους του με συγκεκριμένες πράξεις και έργα».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή