Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προήχθη σε Αστυνομικό Διευθυντή ο Αθανάσιος Καππάς

Στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή, προήχθη ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Αθανάσιος Καππάς, αποτέλεσμα των κρίσεων που γίνονται τις τελευταίες μέρες στην ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ικανό και επιτυχημένο Αξιωματικό, με σπουδαία εμπειρία «στις δύσκολες αποστολές».

Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο Σώμα στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Κοζάνης και Θεσσαλονίκης, υπηρετώντας σε Αστυνομικά Τμήμα και Τμήματα Ασφαλείας, με πόστο Διοικητή και Υποδιοικητή.

Η πορεία του συνεχίστηκε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, τους λεγόμενους «αδιάφθορους», έχοντας στο ενεργητικό του δεκάδες συλλήψεις αστυνομικών και επίορκων δημόσιων υπαλλήλων.

Στα Τρίκαλα άφησε την προσωπική του σφραγίδα στο Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων. Ήταν ο Διοικητής που κλήθηκε να διαχειριστεί την κυκλοφοριακή διευθέτηση του πρώτου «Μύλου των Ξωτικών» το 2011, ενώ εάν ανατρέξει κάποιος στα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΑΣ θα διαπιστώσει πως επί θητείας του είχαν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό τα θανατηφόρα δυστυχήματα στην περιοχή μας. Είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση του προσωπικού του Τμήματος Τροχαίας, αφήνοντας ένα κενό όταν αποσπάστηκε στη Διοίκηση της Εξωτερικής Φρουράς των Φυλακών Τρικάλων. Και εκεί κατάφερε και άφησε το δικό του στίγμα, σε μια εποχή μάλιστα που το Κατάστημα Κράτησης βίωνε δύσκολες μέρες.

Τον τελευταίο χρόνο βρισκόταν στην θέση του αναπληρωτή Αστυνομικού Διευθυντή. Η ποιότητα της δουλειάς του αποτελεί σημείο αναφοράς για τα αστυνομικά δεδομένα και δικαίως θεωρείται από τα ανερχόμενα στελέχη της ΕΛΑΣ.

Μαζί με τον συμμαθητή του, Διευθυντή της ΔΑ Τρικάλων, Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτρη Μήτραινα καλούνται να οδηγήσουν την τοπική Αστυνομία σε νέα εποχή, σηματοδοτώντας αλλαγές που ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το προφίλ του Σώματος.

Τοποθετήσεις

Από εκεί και πέρα σε τοπικό επίπεδο δεν υπάρχουν κάποιες επιπλέον αλλαγές στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων.

Σε επίπεδο Θεσσαλίας όμως βρισκόμαστε εν αναμονή της τοποθέτησης του νέου Διευθυντή της Γενικής  Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, μετά την τοποθέτηση του Αστέριου Μαντζιώκα στη ΓΑΔΑ.

Οι πληροφορίες του Trikalanews.gr αναφέρουν πώς τη θέση του θα αναλάβει Ταξίαρχος Θωμάς Καρανάσιος, Διευθυντής της ΔΑ Καρδίτσας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή