Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προκαλεί …ταραχή η επίσκεψη Φάμελλου στα Τρίκαλα

Μετά την πρόσφατη …πανηγυρική ανακοίνωση για «ξεμπλοκάρισμα» του έργου της εκτροπής του Αχελώου, αγωνία για την …περιοδεία του Υπουργού Περιβάλλοντος στον Νομό Τρικάλων.

«Γιατί έρχεται ο Φάμελλος στα Τρίκαλα;», αυτό το ερώτημα κυριαρχεί τις τελευταίες ώρες μετά την ανακοίνωση της Ν.Ε. Τρικάλων για επίσκεψη αύριο του Υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου σε Φαρκαδόνα και Πύλη «για το θέμα διαχείρισης των υδάτων στην Θεσσαλία».

Κάποιοι προετοιμάζουν το έδαφος για «αρνητικές εξελίξεις» στην υπόθεση της εκτροπής του Αχελώου παρά την πολύ πρόσφατη  …πανηγυρική ανακοίνωση για «ξεμπλοκάρισμα» του έργου της εκτροπής και άλλοι για «πολύ θετικές εξελίξεις όχι μόνο για το φράγμα της Μεσοχώρας»…

Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα υπάρξουν νέες …εξαγγελίες για τα φράγματα Πύλης και του Νεοχωρίτη ποταμού που είναι «παγωμένα» και αν ο Υπουργός έρχεται να ανακοινώσει το … «ξεπάγωμά» τους, αυτό είναι θετικό γεγονός.

Αλλά αν έρχεται να ανακοινώσει «αλλαγή πλεύσης» για το φράγμα Μεσοχώρας, τότε και όχι μόνο ο Υπουργός, δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν από τις πρόσφατες …υποσχέσεις που έδωσαν για την τύχη αυτού του έργου…

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή