Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προκαταρκτική για απειλές που δέχτηκε 50χρονος Βολιώτης επειδή δεν έλεγε… τι ομάδα είναι!

Τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής έρευνας ζητά από την Αστυνομία η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, με αφορμή τη φραστική επίθεση και τις απειλές να τον χτυπήσουν, που δέχτηκε ένας 50χρονος Βολιώτης από τέσσερις ανήλικους, επειδή δεν έλεγε… τι ομάδα είναι.

Στο πλαίσιο της έρευνας που ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, σύμφωνα με το magnesianews.gr θα αναζητηθούν οι ανήλικοι και θα ασκηθούν διώξεις σε βάρος τους.

Ο άνδρας, σύμφωνα με την καταγγελία του, την περασμένη Δευτέρα, ενώ περπατούσε στο ύψος του Πολυκλαδικού στη Ν. Ιωνία για να πάει στο κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας, ξαφνικά είδε μια ομάδα τεσσάρων παιδιών 14-17 χρόνων να τον πλησιάζουν, να τον ρωτάνε τι ομάδα είναι, ενώ παράλληλα τον απείλησαν με κινήσεις ότι θα τον χτυπήσουν και ο ένας προσπάθησε να τον χτυπήσει με το πόδι στο πρόσωπο…

Ο 50χρονος είχε αναφέρει ότι δεν έδειξε σημάδια φόβου, δεν απάντησε και παιδιά του είπαν «μπάρμπα θα λες ΠΑΟΚ» και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν! Ήδη ο ίδιος είπε ότι έκανε καταγγελία στην Αστυνομία.

Η Αστυνομική έρευνα για τις ζημιές στα σχολεία

Σε εξέλιξη στο μεταξύ είναι η αστυνομική έρευνα μετά την καταγγελία του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ότι ομάδα κουκουλοφόρων με μηχανάκια, επιτέθηκε με καδρόνια και προξένησε υλικές ζημιές στο 3ο ΕΠΑΛ Βόλου, το 7ο ΓΕΛ και το 5ο ΓΕΛ Βόλου. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έγιναν μερικές έρευνες στα σχολεία και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης. Οι διευθυντές των σχολείων κατέθεσαν μηνύσεις κατ’ αγνώστων για τις ζημιές που αφορούν σε σπασμένες κλειδαριές και μια πόρτα, σπασμένα τζάμια και γλάστρες.

Η Εισαγγελία Βόλου, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Αστυνομία, για το συγκεκριμένο ζήτημα.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή