Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρόκριση με 10 για τον ΑΟΤ στο κύπελλο

Παλικαρίσια πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε η ομάδα του ΑΟΤ, η οποία επιβλήθηκε με 1-0 της Δόξας Δράμας στο Αλκαζάρ.

Τα Τρίκαλα μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας πρωτοβουλία κινήσεων, χωρίς όμως να λείψουν και οι σωτήριες επεμβάσεις από τον Ζαφυρόπουλο, ο οποίος στο 34΄ γλίτωσε την ομάδα του ΑΟΤ από το 0-1.

Αντ’ αυτού, η ομάδα των Τρικάλων προειδοποίησε στο 42 με δοκάρι σε προσπάθεια του Γρηγοροόπουλου, πριν σκοράρουν με τον Σταματή ένα λεπτό αργότερα.

Η επιστροφή από την ανάπαυλα του ημιχρόνου βρήκε και τις δύο ομάδες πεσμένες, με σαφές προβάδισμα για τον ΑΟΤ στον αγωνιστικό χώρο, όμως η αποβολή του Ριζογιάννη, με δεύτερη κίτρινη, στο 65′, άλλαξε τελείως τις ισορροπίες.

Έτσι, η Δόξα Δράμας πίεσε πολύ για την ισοφάριση, την οποία παραλίγο να πετύχει στο 85′, όταν η κεφαλιά του Ρόβα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Τρικάλων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΟ Τρίκαλα (Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόσης, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Γρηγορόπουλος, Άλεξιτς, Πελάεθ, Τεγούσης, Σταματής.

Δόξα Δράμας (Ανυφαντάκης): Μένκα, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης, Οικονόμου, Κρητικός, Πλέγας, Ιωαννίδης, Κουκόλης, Κόντος, Καψάλης.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή