Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρόκριση του Α.Ο. Τρίκαλα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Δεν σκόραρε η ομάδα αλλά η λευκή ισοπαλία ήταν αρκετή για να αφήσει εκτός της ομάδα της Κέρκυρας.
Μπροστά σε περίπου 1.500 θεατές, στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, ο Α.Ο. Τρίκαλα στο πλαίσιο της 3η αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας, υποδέχθηκε την Κέρκυρα ομάδα της Super Laegue που ήρθε στα Τρίκαλα μόνο για την νίκη ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Η ομάδα των Τρικάλων, παίζοντας για δυο αποτελέσματα, διαχειρίστηκε το παιχνίδι ώστε να μην το χάσει.
Προπονητής της Κέρκυρας ο Αλέκος Βοσνιάδης που «στολίστηκε» δεόντως από την Τρικαλινή εξέδρα για το παταγώδες αποτυχημένο πέρασμα του ως προπονητής του Α.Ο. Τρίκαλα.
Οι παίχτες του Α.Ο.Τ . επιχείρησαν να …καθαρίσουν νωρίς την υπόθεση πρόκριση, αλλά ο Γροντής από το ύψος του πέναλτι και αμαρκάριστος έστειλε την μπάλα άουτ για να απαντήσουν στο 12΄οι φιλοξενούμενοι δοκιμάζοντας τα αντανακλαστικά του Αθανασόπουλου σε μακρινό σουτ.
Στο 28΄οι φιλοξενούμεοι πλησδίασαν στο γκολ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ σε πλασε από καλή θέση.
Στο δεύτερο ημίχρονο στο 69΄ο Τόμιτς από καλή θέση σουτάρει πάνω σε σώματα αμυντικών και στις καθυστερήσεις του αγώνα οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν με το επόπτη «καρφωμένο» στην θέση του έχοντας  σηκώσει το σημαιάκι υποδεικνύοντας οφσάιντ την προσπάθεια.
Α.Ο.Τρίκαλα: Αθανασόπουλος, Πάνος, Χιντζίδης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Τζόκιτς (59΄Τόμιτς), Τεγούσης, Γροντής, Τσίπρας, Μίλιεβιτς( 55΄Ανδρανόπουλος), Ντιατά (75΄Ζγκούρι)
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή