Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προς την …κάλπη με αβέβαιο επαγγελματικό μέλλον

Φορολογικό, ασφαλιστικό, δραματική πτώση του τζίρου, ανεργία, πλειστηριασμοί και λουκέτα να είναι η ..καθημερινότητα των Τρικαλινών ΕΒΕ.
 
Πραγματοποιήθηκε απόψε η Γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων που προετοίμασε την εκλογή νέας Διοίκησης με την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε μια περίοδο που βρίσκει τους Τρικαλινούς ΕΒΕ σε χρόνια παρατεταμένη οικονομική ύφεση με το Φορολογικό, ασφαλιστικό, δραματική πτώση του τζίρου, ανεργία, πλειστηριασμοί και λουκέτα να είναι η ..καθημερινότητα τους.
«Όλοι γνωρίζουμε την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε και προσπαθούμε με πολύ μεγάλη δυσκολία να ανταποκριθούμε στις καθημερινές μας υποχρεώσεις χωρίς να ξέρουμε τι μας περιμένει την επόμενη μέρα, αν θα έχουμε αύριο την επιχείρησή μας ή αν βάλλουμε "λουκέτο". 
Όλα τα χρόνια καταθέτουμε τις προτάσεις μας αλλά δυστυχώς δεν μας ακούει κανείς.  Μας αποκαλούσαν την ΄΄ραχοκοκαλιά΄΄ της οικονομίας της χώρας και αντί να μας προσέξουν μας διέλυσαν όλους με την επιβολή ατελείωτων φόρων.
Δεν πρέπει όμως να το βάλουμε κάτω, γιατί αυτό θέλουν. 
Δεν πρέπει να σταματήσουμε τους αγώνες μας, γιατί αν ακόμα αντέχουμε αυτή την λαίλαπα είναι γιατί παλεύουμε και αντιστεκόμαστε όσο τουλάχιστον μπορούμε ακόμα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων  Ευάγγελος Αγγελάκης.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή