Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προς υλοποίηση 4 έργα στον Δήμο Μετεώρων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανοίγματος και αξιολόγησης των οικονομικών προσφορών και σύμφωνα με τα πρακτικά της επιτροπής διαγωνισμού:
 
1. Για το έργο «Αγροτική οδοποιία Δήμου Καλαμπάκας» του Δήμου Μετεώρων, προϋπολογισμού 453.000,00 €, προσωρινός ανάδοχος  ανακηρύσσεται η εταιρία «ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ», με ποσοστό έκπτωσης 70,52%. 
 
2. Για το έργο «Ανακατασκευή πεζοδρομίων στην οδό Ιωαννίνων του Δήμου Καλαμπάκας» του Δήμου Μετεώρων, προϋπολογισμού 330.000,00 €, προσωρινός ανάδοχος ανακηρύσσεται η εταιρία «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.», με ποσοστό έκπτωσης 54,43%. 
 
3. Για το έργο «Αναβάθμιση παιδοτόπων στον Δήμο Καλαμπάκας» του Δήμου Μετεώρων, προϋπολογισμού 148.000,00 €, προσωρινός ανάδοχος  ανακηρύσσεται η κοινοπραξία «ΜΕΤΡΟΝ Α.Τ.Ε.-ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ-ΜΟΣΧΟΣ-ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ ΗΛΙΑΣ», με ποσοστό έκπτωσης 43,29%. 
 
4. Για το έργο «Διαμόρφωση αύλειων χώρων δημοτικών σχολείων» του Δήμου Μετεώρων, προϋπολογισμού 117.379,77 €, προσωρινός ανάδοχος ανακηρύσσεται η εταιρία «ΑΘ. ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.», με ποσοστό έκπτωσης 51,20 %. 
 
Ακολουθεί η έγκριση των πρακτικών από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή