Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προσφορά βιβλίων στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct», το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας, προσέφεραν βιβλία κυρίως παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας, στο Παιδιατρικό Τμήμα, του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Παρόντες κατά την παράδοση των βιβλίων ήταν, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθανάσιος Παιδής, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Παναγιώτης Νάνος, ο Αναπληρωτής Διοικητής Δημήτριος Λιόλιος, o Διευθυντής της ΜΕΘ Απόστολος Κομνός και η Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής Σοφία Αλευρά.

Το ΠΟ.Κ.Ε.Λ. εκπροσώπησε ο πρόεδρος κ. Γιουρούκης Αργύριος, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας η διευθύντρια κα Βουλγαράκη Χρύσα και ο κ. Σωκράτης Χρυσόμαλλος υπεύθυνος του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct».

Ο κ. Παιδής Αθανάσιος, δήλωσε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την συνεργασία ενώ τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για να συντονιστούν οι επόμενες δράσεις.

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή