Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προσφορές από σχολεία της Λάρισας στο Δωρητήριο Τροφίμων των Ενεργών Πολιτών

Ζούμε μια μεγάλη οικονομική κρίση διαρκείας, που δε δοκιμάζει μόνο τις οικονομικές μας αντοχές, αλλά και τις κοινωνικές μας ευαισθησίες…

Σ’ αυτές τις ζοφερές συνθήκες δοκιμάζεται η κοινωνική συνοχή μας και κατά πόσο μπορούμε να στηρίξουμε τους πιο αδύναμους συνανθρώπους μας.

Κι απ’ ότι φαίνεται, παρά τις δυσκολίες που περνάει ο καθένας μας, δεν έχουμε κλειστεί στον γυάλινο θόλο της ιδιώτευσης και της κοινωνικής αναλγησίας!

Οι Έλληνες, γαλουχημένοι με ανθρωπιστικές αξίες, αποδεικνύεται ότι ακόμα και όταν οι ίδιοι περνούν δύσκολα, δεν παύουν να σκέφτονται και να στηρίζουν τους συνανθρώπους τους, που είναι σε δεινότερη θέση από αυτούς.

Ακόμη πιο ελπιδοφόρο είναι, ότι αυτή την κοινωνική αλληλεγγύη την έχουμε μεταλαμπαδεύσει και στα παιδιά μας! Τα παιδιά, το μέλλον μας, οι ελπίδες μας για έναν καλύτερο κόσμο, δεν μένουν αδιάφορα στη δυστυχία που υπάρχει γύρω μας, κι αυτό είναι πολύ παρήγορο!

Όπως γίνεται κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, με την ευκαιρία των εορτών, τα παιδιά από διάφορα σχολεία της πόλης μας συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και τα προσφέρουν στο Δωρητήριο Τροφίμων των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, που στηρίζει 110 οικογένειες με μεγάλα οικονομικά προβλήματα!

Φέτος, το 9ο Γυμνάσιο Λάρισας, και τα Δημοτικά 16ο, 24ο και 38ο καθώς και η Σχολή Καραβάνα, γέμισαν με τρόφιμα τα ράφια του Δωρητηρίου και με αγάπη τις καρδιές των δικαιούχων!

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας εκ μέρους και των οικογενειών που στηρίζουν, θέλουν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες, τόσο στα παιδιά, όσο και στους γονείς τους και τους δασκάλους τους, που κάνουν εξαιρετική δουλεία στη διαμόρφωση των χαρακτήρων τους!

Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους τους Καλή Χρονιά, με υγεία, καλή πρόοδο στα μαθήματά τους και οικογενειακή γαλήνη κι ευημερία!

Ενεργοί Πολίτες Λάρισας
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή