Πρόσκληση Μικέλη Χατζηγάκη σε Ντόρα Μπακογιάννη

Συνάντηση με την Τομεάρχη Οικονομίας της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, είχε ο Μικέλης Χατζηγάκης στο πλαίσιο κατάρτισης οικονομικών προτάσεων που θα υλοποιηθούν όταν η Ν.Δ. γίνει Κυβέρνηση.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης μετέφερε στην πρώην υπουργό το κλίμα που επικρατεί στην αγορά και ειδικότερα σε εκείνη του Νομού Τρικάλων μετά από συνεχείς συναντήσεις που είχε πρόσφατα με παράγοντες της οικονομίας αλλά και με Τρικαλινούς επιχειρηματίες.

Ο νεαρός Τρικαλινός Οικονομολόγος υπογράμμισε τις μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης που έχει ο Νομός Τρικάλων στον τουρισμό και στην γεωργία καθώς και στο χώρο των επιχειρήσεων, ιδιαίτερα σε εκείνες που είναι εξαγωγικές.

Συζήτησαν, επίσης, για το αναπτυξιακό σχέδιο της Ν.Δ και για τις πολιτικές που θα μπορούσαν να στηρίξουν την Τρικαλινή ανάπτυξη ώστε να δοθούν δουλειές στους πολίτες.
 
Τέλος, ο κ. Χατζηγάκης, απηύθυνε πρόσκληση στην κ. Μπακογιάννη, την οποία και αποδέχτηκε, να έρθει στα Τρίκαλα και να παρουσιάσει ένα μέρος των αναπτυξιακών προτάσεων της παράταξης για την περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα για τα Τρίκαλα.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή