Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους

Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους πραγματοποιεί η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Θεόκλητο.
 
Μαζί του βρίσκονται ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως, Ηγούμενοι και Ηγουμένισσες των Αγίων Μετεώρων  με τις συνοδείες αυτών και ομάδα προσκυνητών από την περιφέρεια της Ιεράς Μητρόπολης.
 
Ο κ. Θεόκλητος, έτυχε θερμότατης υποδοχής υπό του Μακαριωτάτου Πατριάρχου  Ιεροσολύμων κ. Θεοφίλου που εντυπωσιάστηκε από την Μετεώριτικη  Συνοδεία του Σεβασμιώτατου και δήλωσε συγκινημένος «Ότι η μοναστική κοινότητα των αγίων Μετεώρων είναι η ελπίδα της Ορθοδοξίας » .
 
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Πατριάρχη για τα καλά του λόγια και την εγκάρδια υποδοχή , τον διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος αλλά και η Μετεωρική Συνοδεία θα προσεύχονται για το δύσκολο έργο του Πατριαρχείου.

Οι Προσκυνητές έγιναν δεκτοί από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο, στην μεγάλη αίθουσα του Πατριαρχείου ο οποίος τους υποδέχθηκε με πολύ χαρά  και άπαντες οι προσκυνητές της Μητροπόλεως μας δέχτηκαν στο τέλος την ευλογία του Πατριάρχου.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή