Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρωταθλήτρια Θεσσαλίας η Ομάδα Πετοσφαίρισης αγοριών του 4ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων -Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

Συνεχίζεται το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα 2018-19 με νικήτρια την Ομάδα Πετοσφαίρισης αγοριών του 4ου Γενικού  Λυκείου Τρικάλων -Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης. Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Λυκείου συγχαίρουν ακόμα μια φορά τους μαθητές της Ομάδας Πετοσφαίρισης αγοριών που συνεχίζουν δυναμικά την ανοδική τους πορεία. Επίσης συγχαίρουμε τους μαθητές μας για το ήθος τους την αγωνιστικότητά τους και τις επίμονες και συστηματικές προσπάθειες τους, συμβάλλοντας στην προαγωγή του «ευ αγωνίζεσθαι» και στην αυτό-βελτίωσή τους. Σήμερα η ομάδα του σχολείου μας νίκησε την ομάδα Πετοσφαίρισης του  Γ.Ε.Λ. Άσπρων Σπιτιών  Βοιωτίας. Συγχαίρουμε επίσης ασχέτου αποτελέσματος όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο σχολικό πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης. Συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ Λυκείου που παρακολούθησαν τον αγώνες με ζωντάνια, κοσμιότητα και σεβασμό στους κανόνες.

Οι οκτώ μαθητές του 4ου Γενικού  Λυκείου Τρικάλων – Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης (Ψαρρής Θωμάς, Δήμοας Χρήστος, Σπάχος Γεώργιος, Κελεπούρης Σωτήριος-Φιλ., Πάνος Ευθύμιος, Πετσιάς Απόστολος, Μαράβας Νικόλαος και Ευαγγελακόπουλος Γρηγόριος ) με αρχηγό τον  Μανώλη Αποστολάκη, ΠΕ02, και συνοδό τον Δημήτρη Αναγνώστου, ΠΕ11, προπονητή και γυμναστή του σχολείου μας ταξιδεύουν για την  Καλαμάτα, όπου θα διεξαχθεί ο επόμενος αγώνας της Γ΄ φάσης Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων  Πετοσφαίρισης με το 3ο Γ.Ε.Λ. Καλαμάτας.  Μαζί τους ταξιδεύει και Καμινάρης Ευάγγελος, ΠΕ11,  με την ιδιότητα του διαιτητή.

Ευχαριστίες πολλές στον γυμναστή του σχολείου μας και προπονητή των μαθητών μας, κ. Δημήτρη Αναγνώστου που συνεχίζει να ενθαρρύνει τους μαθητές και τους οδήγησε για μια ακόμα φορά στην επιτυχία και στον αρχηγό Μανώλη Αποστολάκη που δέχτηκε πρόθυμα να συνοδεύσει τους μαθητές στο μακρινό αυτό ταξίδι. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές για την άψογη και πετυχημένη διοργάνωση των αγώνων. Το 4ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων-Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι εκτός από άριστους μαθητές και άριστες μαθήτριες έχει και άριστους αθλητές που γνωρίζουν καλά ότι «νους υγιής εν σώματι υγιή».

Ευχόμαστε καλό ταξίδι στους μαθητές μας και τους συνοδούς τους  και με τη νίκη !!!!
 
Η διευθύντρια του Λυκείου
Μαριάννα Αποστόλου
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή