Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρωταθλήτριες Βόλεϊ Τρικάλων οι ομάδες του 4ου ΓΕ.Λ. – Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

Πρωταθλήτριες Τρικάλων στο βόλεϊ αναδείχθηκαν και οι δύο ομάδες του 4ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων – Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης. Εμείς να συγχαρούμε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, και ιδιαίτερα τους νεαρούς και νεαρές του 4ου Λυκείου για την επιτυχία τους, και να τους ευχηθούμε τα καλύτερα για το μέλλον. Ακολουθεί το συγχαρητήριο μήνυμα της διευθύντριας του σχολείου, κας Μαριάννας Αποστόλου.
 
Τα νιάτα μπορούν αρκεί να έχουν στόχους!!!

ΠρωταθλήτριεςΤρικάλων στο βόλεϊ οι ομάδες κοριτσιών και αγοριών του 4ου Γενικού  Λυκείου Τρικάλων -Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης
για το 2019 !!!
 
Ολοκληρώθηκε σήμερα το σχολικό πρωτάθλημα για το Ν. Τρικάλων με νικήτριες στο βόλεϊ τις ομάδεςκοριτσιών και αγοριών του 4ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων -Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης. Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Λυκείου συγχαίρουν τις μαθήτριες και τους μαθητές των ομάδων βόλεϊ του 4ου ΓΕΛ Τρικάλων -Αλέξανδρος Παπαδιαμάντηςγια το ήθος τους την αγωνιστικότητά τους και τις επίμονες και συστηματικές προσπάθειες τους, συμβάλλοντας στην προαγωγή του «ευ αγωνίζεσθαι» και στην αυτό-βελτίωσή τους.
Συγχαίρουμε επίσης ασχέτου αποτελέσματος όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο σχολικό πρωτάθλημα βόλεϊ. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες που παρακολούθησαν τους αγώνες με ζωντάνια, κοσμιότητακαι σεβασμό στους κανόνες.Ευχαριστίες πολλές στον γυμναστή του σχολείου μας και  προπονητή των μαθητών/μαθητριών μας, κ. Δημήτρη Αναγνώστου που με ζήλο ανέλαβε τις ομάδες και τις οδήγησε στην επιτυχία. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές για την άψογη και πετυχημένη διοργάνωση των αγώνων. Το 4ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων-Αλέξανδρος Παπαδιαμάντηςαπέδειξε για μια ακόμα φορά ότι εκτός από άριστους μαθητές και άριστες μαθήτριες  έχει και άριστους αθλητές διότι γνωρίζουν καλά ότι «νους υγιής εν σώματι υγιή».
 
Η διευθύντρια του Λυκείου
Μαριάννα Αποστόλου

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή