Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρόταση από τον συνδυασμό «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» για διαδικτυακή μετάδοση του Δ.Σ. Φαρκαδόνας

Την ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας, όπως επίσης και την παρακολούθηση και συμμετοχή των δημοτικών συμβούλων διαδικτυακά, όταν αυτοί δεν δύναται να παραστούν, ζήτησαν κατά την πρώτη, ειδική σύγκληση του Δ.Σ. την περασμένη Κυριακή, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Μιχάλης Μπαγιώτης και ο δημοτικός σύμβουλος, Θεόδωρος Λακιάρας.

Οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης «Νέο Ξεκίνημα» στάθηκαν στην αναγκαιότητα της ζωντανής μετάδοσης του δημοτικού συμβουλίου, για την ενημέρωση των πολιτών του Δήμου Φαρκαδόνας.

Ειδικά στην παρούσα συγκυρία, ανέφεραν, που οι εκατοντάδες δημότες εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών, βρίσκονται εκτός Φαρκαδόνας, επιβάλλει την ανάγκη της μετάδοσης του δημοτικού συμβουλίου διαδικτυακά. Ταυτόχρονα στάθηκαν στην συμμετοχή δημοτικών συμβούλων, διαδικτυακά, αφενός για λόγους προστασίας της υγείας τους, αφετέρου για λόγους διευκόλυνσης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας, Β. Κουκώνης, σημείωσε ότι το θέμα θα εξεταστεί στο προσεχές μέλλον.

Από την παράταξη

«Νέο Ξεκίνημα»

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή