Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Πρωταθλητής» ο ΑΟ Τρίκαλα από την Κρήτη

Ο Ανδρέας Τσίπρας είναι ο παίχτης, ο οποίος με το απίθανο γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ιεράπετρα, «έχρισε» τον ΑΟ Τρίκαλα …Πρωταθλητή.

Η ομάδα της Ιεράπετρας που παλεύει για την 2η θέση, δεν κατάφερε να κάμψει την προσπάθεια των παικτών της Τρικαλινής ομάδας και ο ΑΟ Τρίκαλα είναι πλέον πολύ κοντά στην άνοδο, αφού τα 2 από τα 3  παιχνίδια που απομένουν, είναι εντός έδρας.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στη επανάληψη τα Τρίκαλα επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους και πήραν την νίκη χάρη σε ένα γκολ του Ανδρέα Τσίπρα ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό σκορ 0-1.

Ιεράπετρα (Τιμ. Καβακάς): Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Χιντζίδης, Σμίλτος, Χίζι, Σκόνδρας, Βογιατζής, Μπάμπης (71΄ Βακράκος), Κατσικοκέρης, Χαντί (38’ λ.τρ. Τζελέπης), Αποστολόπουλος (64’ Μηνάς)

Τρίκαλα (Περ. Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόσης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Πέλκας, Πελάεθ (82’ Βέρτζος), Άλεξιτς(61’ Τσίπρας),  Γρηγορόπουλος (89’ Ντούνης)

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή