Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρωταθλήτριες οι ενήλικες του Ασκληπιού

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου από τις γυναίκες του Ασκληπιού ,ήρθε και η κατάκτηση του πρωταθλήματος ενηλίκων της ΕΣΠΕΚΕΛ από το τμήμα Ενηλικων του Ασκληπιού κερδίζοντας την πολύ καλή και αξιόμαχη ομάδα του Σπάρτακου Λάρισας με 3-0 σετ ,στον τελικό που έγινε στην Μπάρα σ ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι απόλαυσαν ένα πολύ όμορφο αγώνα αντάξιο των δύο φιναλίστ .
Ακολούθησε η απονομή του πρωταθλήματος από τον κ. Ντίνο Μπάρδα εκ μέρους της περιφέρειας και της κ. Γεωργίας Ντανταμη
 (εκπρόσωπος της ΕΣΠΕΚΕΛ) . Ευχετήριες επιστολές για καλή επιτυχία απέστειλαν οι υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Κωνσταντίνος Σκρεκας  και Θανάσης Λιουτας .
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κατηγορία αυτή αποτελείτε κυρίως από μητέρες που έχουν την ανάγκη να ξεφύγουν από την καθημερινότητα τους και να πάνε να προπονηθούν . Στην προπονηση βοηθάνε και οι άντρες του τμήματος αυτού έτσι ώστε να γίνεται μια δυνατή προπόνηση .
 Ένα πολύ μεγαλο μεριδιο στην επιτυχία κατάκτησης πρώτα του κυπέλλου γυναικών και μετά του πρωταθλήματος ενηλίκων έχει ο κοουτς κ. Νίκος Γεροβαιος που πραγματικά έδωσε και την ψυχή του για όλα τα τμήματα του συλλόγου . Ο Ασκληπιός του οφείλει πολλά και τον ευχαριστεί για την αφοσίωση του και την αγάπη του στα παιδιά μας .
ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : ΑΓΑΘΟΚΛΈΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΑ , ΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ , ΑΓΑΠΙΟΥ ΠΈΠΗ, ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΚΑΤΟΎΝΑ ΣΤΕΛΛΑ , ΓΚΑΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ, ΛΑΦΑΤΖΗ ΜΑΡΩ , ΚΑΡΑΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ , ΧΕΛΗΔΩΝΗ ΑΛΕΚΑ, ΘΕΟΔΏΡΟΥ ΕΛΕΝΗ .
Νικη και για τις Πανκορασιδες
Στην επόμενη φάση (φάση των 8 ) πέρασαν οι πανκορασιδες του Ασκληπιού κερδίζοντας τα κορίτσια της ΑΕ Λάρισας με 3-1 σετ σε έναν αγώνα που ήταν πραγματική διαφήμιση για την κατηγορία αυτή .
Έτσι τώρα θα αντιμετωπίσουν τον Σπάρτακο Λάρισας στην φάση των 8 του πρωταθλήματος των Πανκορασιδων.
 ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : ( Μαρία Σοφία Τσιλικα ) : Κόκκαλη Αλ Κόκκαλη Ελ Ζαμπουρα Αλεστα Μαλακασιωτη Τζιοτζιου Κουτσιμπελα Τσιουλη Παπαβασιλείου Τρικαλη Καρακίτσιου Κουτσιμπελα Νίκα
Ακολουθουν φωτογραφίες από τους δύο αγώνες ..
trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή