Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρώτη επίσημη επαφή με τον Άδωνη Γεωργιάδη για Κ. Γρηγορίου και Ηλ. Τσιαούση

Συνάντηση στην Αθήνα για τους διοικητές της 5η ΥΠΕ με τον νέο Υπουργό Υγείας – Πότε θα έχουμε νέους διοικητές;

Στην Αθήνα βρίσκεται ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Κώστας Γρηγορίου όπως και ο Τρικαλινός υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Ηλίας Τσιαούσης σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, με σκοπό να συμμετέχουν στη σημερινή συνάντηση-ημερίδα που πραγματοποιεί η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας με τις διοικήσεις όλων των υγειονομικών περιφερειών.

Ήδη, στη συνάντηση έχει τοποθετηθεί ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος αναφερόμενος στη διαδικασία αξιολόγησης τόνισε ότι μία από τις πρώτες αποφάσεις του ήταν η προειλημμένη απόφαση από την προηγούμενη ηγεσία για την επαναξιολόγηση των διοικήσεων στα νοσοκομεία.

Μετά από 7-8 μήνες τα νέα ονόματα;

«Σας δημιουργεί σε πολλούς ανησυχία, γιατί η διαδικασία δεν διασφαλίζει τη συνέχεια της θητείας σας και σε άλλους απογοήτευση που δεν μπορούν καν να υποβάλουν αίτηση. Αν υπάρχει κάποιος που δεν θέλει να συνεχίσει, να το πει σήμερα. Όσοι μείνετε θα πρέπει να εργαστείτε», επισήμανε. «Η συνεργασία αυτό το διάστημα των 7-8 μηνών που θα διαρκέσει η διαδικασία θα είναι το βασικότερο κριτήριό μου για την αξιολόγησή σας», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης προαναγγέλλοντας το χρονικό διάστημα που προφανώς θα χρειαστεί για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάδειξης των νέων Διοικητών των Νοσοκομείων.

Δείτε μέρος της εισήγησης του Υπουργού Υγείας εδώ:

https://fb.watch/pDqTckIEqE/

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή