Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρώτη η PEUGEOT στις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων!

Την απόλυτη πρωτιά πέτυχε στις πωλήσεις αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων το διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου 2020 η PEUGEOT.  Καταλαμβάνει το μερίδιο του λέοντος στην ελληνική αγορά που αγγίζει το 25,1%, επιβεβαιώνοντας ότι τα μοντέλα της αποτελούν την ιδανική λύση στην εποχή του εξηλεκτρισμού της αγοράς αυτοκινήτων. 

Το νέο Peugeot e-208 για το παραπάνω διάστημα αποτελεί την πρώτη επιλογή για τους φίλους της ηλεκτροκίνησης οι οποίοι αναζητούν το ιδανικό όχημα για τις προσωπικές μετακινήσεις ή επιχειρηματική τους δραστηριότητα. 

Η αυτονομία, η οικονομία, η αξιοπιστία και οι επιδόσεις, σε συνδυασμό με την μοναδική εξωτερική εμφάνιση του νέου Peugeot 208 αποτελούν τα εχέγγυα της επιτυχίας του γαλλικού μοντέλου και στην αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση. Είναι δε, οι σημαντικότεροι λόγοι για τους οποίους το νέο Peugeot 208 απέκτησε τον πολυπόθητο τίτλο του Ευρωπαϊκού αυτοκίνητου της χρονιάς 2020 και επιπλέον διακρίθηκε στην Ελλάδα ως Αυτοκίνητο της χρονιάς από τους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου.    

Αξίζει να σημειωθεί πως η Peugeot διαθέτει 55 σημεία φόρτισης πανελλαδικά για ολους τους πελάτες της, ενώ το Peugeot e-208 είναι διαθέσιμο προς  δοκιμαστική οδήγηση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Διανομέων Peugeot πανελλαδικά. 

Στέφανος Σιμωτάς

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή