ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΒΟΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΠΙΝΤ 2020

Πρωτιές των αθλητών της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου στο Πανθεσσαλικό Πρωτάθλημα Ράπιντ 2020, που διεξήχθη με επιτυχία το Σαββατοκύριακο 17-18/10/2020 στον πολύ όμορφο χώρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Λάρισας, καθώς ο Στέλιος Λαγάρας ανακηρύχτηκε 1ος Θεσσαλός Σκακιστής και ο Γιώργος Μπουγάς 1ος στην ηλικιακή κατηγορία U12.
Στους αγώνες συμμετείχαν 39 σκακιστές και σκακίστριες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, παίζοντας σε εξαιρετικές συνθήκες και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Από την ομάδα της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές:

 • Λαγάρας Στέλιος (1ος Θεσσαλός Σκακιστής και 2ος στην γενική κατάταξη)
 • Τζαμτζής Κωνσταντίνος (8ος στην γενική κατάταξη)
 • Μπουγάς Γεώργιος (1ος στην ηλικιακή κατηγορία U12 και 13ος στην γενική)
 • Ευθυμιάδης Ιωάννης (20ος στην γενική)
 • Μπουγάς Θεόδωρος (28ος στην γενική)
  Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου για την προσπάθεια, στην διοργανωτική επιτροπή της Τ.Ε.Σ.Σ.Θ. (Δριστέλλας Νικόλαος και Δήμος Δερέκας) καθώς και στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο για την φιλοξενία που παρείχε.
  Βαθμολογίες καθώς και στατιστικά των αγώνων στην ιστοσελίδα:
  http://chess-results.com/tnr534281.aspx?lan=19
  Το επόμενο Σαββατοκύριακο 24-25/10/2020 η νεανική ομάδα της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου θα συμμετάσχει στο Πανθεσσαλικό Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, που θα διεξαχθεί στα Φάρσαλα, από το οποίο η πρώτη ομάδα θα προκριθεί για την τελική φάση του Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.
  Ιστοσελίδα της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου: https://www.vchessacademy.gr/
  Ενημέρωση για το σκάκι στην Ελλάδα καθώς και όλες τις προκηρύξεις των σκακιστικών αγώνων μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο https://chesswords.blogspot.gr©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή