Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρωτοχρονιά με αναμορφωμένες πλατείες στο Δενδροχώρι

«Κορδέλες κόβουν προεκλογικά, εσείς γιατί τις κόβετε τώρα;» ήταν το ερώτημα κατοίκου του Δενδροχωρίου στον Δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου.

Η απορία εκφράστηκε σε μικρή εκδήλωση που παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2020 πραγματοποιήθηκε στο Δενδροχώρι, για την ανακατασκευή και αναμόρφωση δύο πλατειών του χωριού.

Η απάντηση του κ. Παπαστεργίου ήταν σαφής: τα έργα γίνονται συνεχώς, ανεξαρτήτως εκλογών. Ουσιαστικά επρόκειτο για το πρώτο έργο που δημοπρατήθηκε αμέσως μετά τις εκλογές και είναι δι0πλό, δηλαδή αφορά σε δύο πλατείες του χωριού. Με συνολικό προϋπολογισμό περίπου 50.000€ έγιναν έργα που έδωσαν άλλη όψη, πιο σύγχρονη στις δύο πλατείες. Μέσα σε λίγους μήνες, από την εταιρεία Π ΣΓΟΥΡΑΛΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ και η εταιρεία Βασίλης Μέγας ολοκλήρωσαν πλακοστρώσεις, κατασκευή νέων στηθαίων, κράσπεδα, εισόδους για ΑμεΑ και άλλες απαραίτητες εργασίες. Κάτι που ήταν σαφές στους κατοίκους του χωριού που, παρά το κρύο παρακολούθησαν αγιασμό και τη λιτή εκδήλωση που είχε ετοιμάσει το συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας.

Η πρόεδρος του οποίου κ. Ιωάννα Ντάκου – Μπακάλη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Τρικκαίων και τον Δήμο για το έργο.

Χαιρετισμό απηύθυνε η βουλευτίνα τη ΝΔ κ. Κατ. Παπακώστα, επισημαίνοντας τη σημασία της συνεργασίας όλων, ώστε να παραμείνει πληθυσμός στα χωριά του τόπου μας.

Η σεμνή εκδήλωση, περιελάμβανε και εδέσματα – αναψυκτικά, με την παρουσία των κατοίκων του χωριού, των αντιδημάρχων κ.κ. Ελ. Πούλιου, Α. Αναστασίου, Γ. Ζιώγα, του τ. προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίουκ. Μιχ. Λάππα, του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Πολιτικής Γης κ. Ντ. Μπάρδα.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή