Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Ασημίνας Σκόνδρα

Ξημερώνει το 2021, ένα έτος ορόσημο για την πατρίδα μας και τον απανταχού ελληνισμό, καθώς συμπληρώνονται 200 χρόνια ελεύθερης Ελλάδας.

Στο χρόνο  που φεύγει, βιώσαμε καταστάσεις απρόσμενες και δύσκολες που συμβαίνουν, στατιστικά  ανά εκατονταετία.

Η παγκόσμια κοινότητα, ήρθε αντιμέτωπη με την θανατηφόρα πανδημία του κορωνοϊού.

Ο Νομός μας έζησε την καταστροφική πλημμύρα της 18ης Σεπτεμβρίου, που άφησε πίσω της ανοιχτές πληγές.

Υποδεχόμαστε το 2021, κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες, κοινωνικής απομόνωσης και περιορισμού.

Οι προάγγελοι όμως, είναι ελπιδοφόροι και αισιόδοξοι.

Ήδη στην εκπνοή του χρόνου ξεκίνησε ο εμβολιασμός για το covid 19, που προμηνύει την σταδιακή επιστροφή μας στην κανονικότητα. Στην «Ελευθερία».

Επαναπροσδιορίζουμε αξίες και στόχους, εμπιστευόμαστε ξανά τις δυνατότητές μας,  τις δυνάμεις μας, για δημιουργικότητα και ατομική προκοπή.

Προχωράμε δυναμικά, χωρίς προκαταλήψεις και με πολλές προσδοκίες.

Σε ένα κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται και αλλάζει, εμείς δεν μπορούμε να μένουμε στάσιμοι. Στόχος μας, είναι η δημιουργία μιας Ελλάδας δυνατής και αξιόπιστης.

Μιας χώρας που θα εμπνέει πίστη στους πολίτες της, θα τους παρέχει το δικαίωμα στην εργασία, στη δικαιοσύνη, στις ίσες ευκαιρίες και θα σχεδιάζει το μέλλον, με μια οικονομία παραγωγική, δυναμική και ανταγωνιστική.

Οι γεωπολιτικές προκλήσεις, δεν μας φοβίζουν. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Έχουμε στο πλευρό μας,  ισχυρούς συμμάχους. Έχουμε, πάνω απ’ όλα ένα λαό ενωμένο και μια σοβαρή και υπεύθυνη κυβέρνηση, που μπορεί να ανταπεξέλθει στις μεγάλες προκλήσεις.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, διαχειρίστηκε επιτυχώς, με ψυχραιμία, σύνεση και υπευθυνότητα, τις αντιξοότητες του 2020. Παράλληλα, έθεσε σε εφαρμογή το τολμηρό εθνικό σχέδιο, που έχουμε οραματιστεί και υποσχεθεί, κυρίως στους νέους.

Η ενότητα,  η συλλογικότητα, οι δυνατότητες που έχουμε ως λαός και η αποφασιστικότητα των  υγειών πολιτικών δυνάμεων , παραμερίζουν αποτελεσματικά κάθε εμπόδιο.  Προσπερνάμε την ανευθυνότητα, τον λαϊκισμό, το ψέμα και τον διχασμό, φέρνοντας θετικές ανατροπές και τις εξελίξεις που επιδιώκουμε.

Υποχρέωση όλων,  να διαφυλάξουμε «ως κόρη οφθαλμού», την πολιτική σταθερότητα και την κοινωνική συνοχή.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, υποχρεωθήκαμε  από τις συνθήκες, να επανεκτιμήσουμε  αξίες, όπως  η αλληλεγγύη, η αλληλοβοήθεια, η συνεργασία και η κατανόηση.

Τα δεδομένα μας όπλισαν με υπομονή και  δύναμη.

Πάντα ο απολογισμός του χρόνου που φεύγει, με τις εμπειρίες και τα διδάγματα, γίνεται πολύτιμος οδηγός, γι’ αυτόν που έρχεται.

Το 2021 είναι μια νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα, καινούργιες ελπίδες και αναζωογονημένα όνειρα.

Εύχομαι να είστε υγιείς και δυνατοί.

Το νέο έτος, να είναι ειρηνικό και δημιουργικό για όλους.

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

 

Ασημίνα Σκόνδρα

Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή