Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκου

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου:

Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά, η οποία για την περιοχή μας έκρυβε μεγάλες δυσκολίες και δυσάρεστα γεγονότα.

Το 2023 για την Καρδίτσα και για την Θεσσαλία θα μείνει στην ιστορία, ως ένας χρόνος κατά τον οποίο βιώσαμε μια μεγάλη καταστροφή.

Η κλιματική αλλαγή που προκαλεί μεγάλες καταστροφές σε κάθε πλευρά του πλανήτη, χτύπησε και την δική μας πόρτα και μάλιστα για δεύτερη φορά μετά τον Ιανό.

Τα σημάδια που άφησαν ο Daniel και ο Elias είναι ακόμη ορατά και πιθανώς θα παραμείνουν ορατά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Δήμος μας κατάφερε παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, να έχει τις μικρότερες δυνατές απώλειες συγκριτικά με άλλες περιοχές.

Δώσαμε μάχες και γρήγορα ξεπεράσαμε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν. Με συνολική προσπάθεια από τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης, από όλους τους θεσμικούς παράγοντες και κυρίως με τη συμμετοχή των συμπολιτών μας, σταθήκαμε και πάλι όρθιοι και γίναμε σημείο αναφοράς και σημείο παροχής βοήθειας για όλη τη Θεσσαλία.

Αποδείχθηκε έτσι ότι τα προηγούμενα χρόνια δημιουργήσαμε την υποδομή και αποκτήσαμε την τεχνογνωσία, να αντέχουμε και να ξεπερνούμε τις κρίσεις.

Η νέα χρονιά που ξεκινά ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι δεν θα κρύβει μέσα της τόσο δυσάρεστα γεγονότα.

Η Δημοτική αρχή που από την 1η του έτους ξεκινά μια νέα θητεία, θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της, με στόχο ο Δήμος μας να βελτιώσει τους δείκτες ανάπτυξης και ευημερίας.

Θέλουμε και μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ακόμα καλύτερη Καρδίτσα, με σύγχρονες υποδομές, με ανάδειξη μιας ιδιαίτερης ταυτότητας που θα δίνει ευκαιρίες στους κατοίκους της.

Θέλουμε την Καρδίτσα πρωταγωνιστή των εξελίξεων και ξέρουμε πως θα πετύχουμε τους στόχους μας, με την βοήθεια της κοινωνίας των πολιτών. Εύχομαι καλή χρονιά στους συμπολίτες και στις συμπολίτισσες με υγεία, ευημερία και ευτυχία!

 Βασίλης Τσιάκος

Δήμαρχος Καρδίτσας

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή