Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρωτοφανής επίθεση αντιδημάρχου Πατρέων… στην πόλη των Τρικάλων

Όσο και αν ψάξει κανείς στο αρχείο του… δύσκολα θα βρει μια επίπτωση ανάλογη με αυτήν του Τάκη Πετρόπουλου, του αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Πατρεών και πρώην μπασκετμπολίστας ο οποίος σε μια προ ημερών ανάρτησή του βάλει κατά της πόλης των Τρικάλων.

Στο χθεσινό ΔΣ, ο Δήμαρχος Τρικκαίων έκανε αναφορά στην ανάρτηση του κ. Πετρόπουλου. Το trikalanews.gr βρήκε την συγκεκριμένη ανάρτηση και σας την παραθέτει.

«Έχω πολλούς λόγους να αγαπάω τα Τρίκαλα. Εκεί πήγα πενταήμερη σχολική εκδρομή αποκομίζοντας ανεξίτηλες αναμνήσεις, εκεί ζουν αγαπημένοι φίλοι που πρόσφατα τους επισκέφτηκα, χώρια το απαράμιλλο φυσικό κάλος τους καθώς διασχίζεται από ένα φιλικό και όμορφο ποτάμι το Ληθαίο, που έλκει την ονομασία του από την αρχαιοελληνική μυθολογία.

Δεν υπάρχει καμία προκατάληψη λοιπόν για την όμορφη πόλη, αλλά ότι αποτελεί μία όαση, ότι έχει λύσει όλα τα προβλήματα, ότι αναπτύσσεται, ότι η ποιότητα ζωής είναι καλύτερη κ.ο.κ. σε αντιδιαστολή με την Πάτρα μας είναι απλά ένα παραμυθάκι για μικρά παιδιά, που χρησιμοποιούν με απίστευτη ελαφρότητα και πολιτική αφέλεια διάφοροι επίδοξοι εγχώριοι παράγοντες, με πρόδηλη ταπεινή ιδιοτελή μικροπολιτική σκοπιμότητα.

Πρόκειται για ένα ανερμάτιστο παραλήρημα τους, που αναπόδραστα τους οδηγεί στην παγίδα να συκοφαντούν την ίδια τους την πόλη για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους!
Φυσικά τα γεγονότα τους διαψεύδουν οικτρά.

Όπως όλες οι Ελληνικές πόλεις έτσι και τα Τρίκαλα και κάθε άλλη Ελληνική πόλη που λανσάρεται από τους εγχώριους επίδοξους παράγοντες της τοπικής διοίκησης με μότο “καλές πρακτικές” ή “έξυπνες πόλεις” επί της ουσίας έχουν πάνω κάτω τα ίδια προβλήματα γιατί η αίτια που τα προκαλεί είναι η ίδια.

“… οι λακκούβες μόνο ασυνήθιστο φαινόμενο δεν είναι για τα Τρίκαλα και γιατί το κακό έχει παραγίνει, ο Δήμος Τρικκαίων θα πρέπει τόσο ο ίδιος να αναλάβει τις ευθύνες του για την συντήρησή του οδικού δικτύου, όσο επίσης να …σφίξει το λουρί στους εργολάβους.” λέει το ρεπορτάζ,

Και στα Τρίκαλα λοιπόν των “καλών πρακτικών”, που κάποιες από αυτές είναι τα τσουχτερά δημοτικά τέλη και η εισπρακτική πολιτική, γίνεται… της λακκούβας γιατί οι επισκευές των δρόμων εντός του αστικού ιστού δεν είναι επιλέξιμες δαπάνες και δεν χρηματοδοτούνται! Και δεν υπάρχουν “έξυπνες” λακκούβες στους δρόμους, υπάρχουν μόνο επικίνδυνες λακκούβες .

Και στα Τρίκαλα λοιπόν τα λουριά των εργολάβων θέλουν σφίξιμο, γιατί το νομοθετικό πλαίσιο τους επιφυλάσσει προνόμια. και τη δυνατότητα να παίζουν ωραία μπαλίτσα υπέρ της κερδοφορίας τους και εις βάρος των πολιτών.
Και στα Τρίκαλα λοιπόν η βλάστηση πέριξ του ποταμού Ληθαίου ήταν εξόχως απεριποίητη στην πρόσφατη επίσκεψη μου εν μέσω τουριστικής περιόδου, γιατί η έλλειψη εργαζομένων καθιστά δύσκολη την τιθάσευση της.

Και στα Τρίκαλα σαπίζει και είναι ήδη εκτός λειτουργίας το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, μια αθλητική δομή εθνικής σημασίας, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα να συντηρηθεί και να λειτουργήσει.

Και στα Τρίκαλα χάσκουν τα ερείπια του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου, που θεμελιώθηκε πριν 10 χρόνια και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ποιος ξέρει από ποιο πείσμα της γραφειοκρατίας.

Και στα Τρίκαλα τις προάλλες έπεσαν μεγάλα κομμάτια σοφάδων που αποκολλήθηκαν από την πρόσοψη του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα να συντηρηθεί.

Για να μην πω για εκείνο το αλήστου μνήμης “έξυπνο” λεωφορειάκι που έπεσε βλακωδώς πάνω σε ένα περίπτερο και τη γλύτωσε φτηνά ο περιπτεριούχος, το οποίο παρεμπιπτόντως ήταν ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι του Δήμου όπως όλοι είχαμε παρανοήσει.

Οι εξυπναδούλες λοιπόν των εγχώριων επίδοξων παραγόντων αλλού… εμείς δεν μασάμε!
ΥΓ : Για τους άπιστους Θωμάδες υπάρχει και πλούσιο φωτογραφικό υλικό αν χρειαστεί!»

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή