Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρωτοφανής επίθεση βουλευτών της ΝΔ κατά Κώστα Σκρέκα

Με τον Κώστα Σκρέκα τα έβαλαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος, Περικλής Μαντάς και Ιωάννης Παππάς με αφορμή τροπολογία που προβλέπει ότι μπορούν να οικοδομούνται ακίνητα χωρίς να υπάρχει Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο αν η αίτηση για έκδοση οικοδομικής άδειας ή προέγκρισης υποβληθεί μέχρι και την 30ή Σεπτεμβρίου 2023.

«Ξέρετε τι κάνετε; Ακυρώνετε το πλαίσιο και δεν φέρνετε άλλο», υπογράμμισε ο Γιώργος Βλάχος, με τον κ. Μαντά να συμπληρώνει: «Δεν μπορεί μία ασυνέπεια του κράτους να την πληρώνουν οι πολίτες. Γιατί δεν δίνουμε κατά παρέκκλιση δόμηση μέχρι να έρθει το νομικό πλαίσιο».

Απαντώντας, ο κ. Σκρέκας τόνισε ότι η κατά παρέκκλιση δόμηση στις εκτός σχεδίου περιοχές έχει καταργηθεί με νόμο το 2020. «Έχετε ψηφίσει αυτό το νόμο κύριοι συνάδελφοι», τόνισε χαρακτηριστικά, κοιτώντας προς τα γαλάζια έδρανα.

Η ένταση, μάλιστα, συνεχίστηκε με τους βουλευτές να συνομιλήσουν με τον Υπουργό στο έδρανο που καθόταν, ενώ την ίδια στιγμή συνεχιζόταν η συζήτηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Θάνος Πλεύρης εκείνη την στιγμή προέτρεψε τους συναδέλφους τους να λύσουν τα… ζητήματα εκτός της αίθουσας, καθώς η κουβέντα είχε αρχίσει να ανάβει. Εν τέλει τόσο ο Υπουργός όσο και οι υπόλοιποι βουλευτές βγήκαν από την Ολομέλεια της Βουλής.

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή