Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρότυπες Παιδικές Χαρές σε όλο το Δήμο Φαρκαδόνας

Υπερσύγχρονες Παιδικές Χαρές σε όλα τα τοπικά του διαμερίσματα θα αποκτήσει ο Δήμος Φαρκαδόνας, αφού ενέταξε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» το σχετικό έργο με τίτλο «Προμήθεια οργάνων και εξοπλισμού παιδικών χαρών Δήμου Φαρκαδόνας», με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 273.420,00 €. Από αυτά, τα 213.000,00 € αποτελούν χρηματοδότηση του προγράμματος, ενώ τα 60.420,00 € θα δοθούν από το Δήμο.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο αυτού του είδους που έγινε ποτέ στην περιοχή, το όφελος του οποίου είναι διπλό: η εξασφάλιση συνθηκών ασφαλούς παιχνιδιού και σύγχρονων και ποιοτικών συνθηκών δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου στα παιδιά του Δήμου μας, καθώς και η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του δημόσιου χώρου.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το έργο προβλέπει παιδικές χαρές σε όλες τις τοπικές κοινότητες δίνοντας έτσι ιδιαίτερη βαρύτητα στην ίση αντιμετώπιση όλων των παιδιών του Δήμου, ενώ προβλέπει φωτοβολταϊκά συστήματα φωτισμού, εφαρμόζοντας έτσι καλές πρακτικές εξοικονόμησης ενέργειας.

..στο Δήμο Φαρκαδόνας αγαπάμε τα παιδιά μας…
και φροντίζουμε για το ασφαλές και ποιοτικό παιχνίδι του

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή