Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρόβλημα παράνομης στάθμευσης στην κεντρική πλατεία εν μέσω καραντίνας

Δεν φτάνει που βγαίνουν έξω οι Τρικαλινοί πολίτες κατά την διάρκεια της καραντίνας, αλλά παρκάρουν και παράνομα δημιουργώντας πρόβλημα στα συνεργεία του Δήμου που εκτελούν εργασίες στην κεντρική πλατεία της πόλης των Τρικάλων.

Ο Δήμος ενημερώνει τους …παραβάτες ότι ο ΚΟΚ για την παράνομη στάθμευση ισχύει παρά τα έργα

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

“Δήμος Τρικκαίων: Ισχύει ο ΚΟΚ για παράνομη στάθμευση στην κεντρική πλατεία, παρά τα έργα

Ο Δήμος Τρικκαίων υπενθυμίζει ότι στους δρόμους γύρω από την κεντρική πλατεία παραμένει σε ισχύ ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, παρά τα έργα που γίνονται.

Μάλιστα, στην οδό 21ης Αυγούστου και στο τμήμα της Ερμού, από 25ης Μαρτίου έως στρ. Σαράφη, παρατηρείται το φαινόμενο της συνεχούς παράνομης στάσης ή και στάθμευσης οχημάτων, δυσχεραίνοντας τα συνεργεία που κατασκευάζουν τα έργα για τη λαϊκή αγορά.

Η υπάρχουσα λωρίδα με κυβόλιθους υποδεικνύει τον διαχωρισμό από τον χώρο στάσης των αστικών και ήδη γίνονται οι σχετικές διαγραμμίσεις.

Ο Δήμος Τρικκαίων απευθύνει έκκληση στους/στις οδηγούς, να μη σταθμεύουν στους δύο αυτούς δρόμους, ακόμη και για μικρό διάστημα, αφού η τήρηση του ΚΟΚ είναι δυνατόν να επιφέρει και βεβαιώσεις παραβάσεων.

Σύντομα, μάλιστα, θα επανατοποθετηθούν οι σχετικές πινακίδες απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης, από την οποία εξαιρούνται τα ταξί.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων”

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή