Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προβληματισμός για τις συνεχείς καθιζήσεις σε δρόμους των Τρικάλων

Αυτή τη φορά σε έργο στην Ασκληπιού – Τι λέει ο Αντιδήμαρχος Χριστόφορος Ρόμπος

Προβληματισμό προκαλούν οι συνεχείς καθιζήσεις που διαπιστώνονται το τελευταίο διάστημα σε κεντρικούς δρόμους των Τρικάλων τα προβλήματα ξεκίνησαν προ καιρού στη συμβολή των οδών Γαριβάλδη και Απόλλωνος και συνεχίστηκαν όλο το επόμενο διάστημα σε διάφορα σημεία. Μεγαλύτερο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε και κατά τη διάρκεια των έντονων βροχοπτώσεων στην πόλη με τους δρόμους – και δη εκεί που γίνονται έργα – να ανοίγουν κυριολεκτικά σε πολλά σημεία ενώ όπως είχε καταγράψει το Trikalanews.gr, στη μία περίπτωση βυθίστηκε και διερχόμενο αυτοκίνητο ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς.

Έτσι και χθες αργά το βράδυ, συνέβη καθίζηση στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Ασκληπιού, με τον αντιδήμαρχο Ανταποδοτικών Υπηρεσιών & Πολιτικής Προστασίας Χριστόφορο Ρόμπο να επεμβαίνει άμεσα ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα. Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του «Μεγάλη και επικίνδυνη καθίζηση σε τομή έργου στο κέντρο της πόλης. Η υπηρεσία μας με τον προσωπικό της ήταν πάλι εκεί για άμεση αποκατάσταση τις βράδυνες ώρες ώστε να αποφευχθεί οτιδήποτε».

Το ζήτημα βέβαια είναι όλο αυτό να μην προβληματίζει μόνο τους δημότες αλλά κυρίως τη δημοτική αρχή και τις αρμόδιες υπηρεσίες μιας και φαίνεται ότι το αστικό οδικό δίκτυο παρουσιάζει φθορές που ξεπερνούν πλέον τα όρια της απλής λακκούβας…

Διαβάστε επίσης:

Σε καθίζηση του εδάφους κόλλησε αυτοκίνητο στα Τρίκαλα (φωτο)

Τρίκαλα: Καθίζηση στην οδό Γαριβάλδη!

Λακκούβα …κατάπιε αγροτικό στα Τρίκαλα!

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή