Προβολή της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού» στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Το Σάββατο 9 Απριλίου στις 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο της Βιβλιοθήκης η προβολή της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού», σε σενάριο και σκηνοθεσία Yelena Popovic και τον γνωστό ηθοποιό Άρη Σερβετάλη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ταινία πραγματεύεται τη ζωή και το έργο του Αγίου Νεκταρίου, κατά κόσμον Αναστασίου Κεφαλά, που εκδιώχθηκε με δόλια μέσα από την Αλεξάνδρεια και έφτασε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την ιερή αποστολή του παρά τις αντιξοότητες. Ο Άγιος Νεκτάριος αγαπήθηκε από το ποίμνιο όσο ελάχιστοι και το Οικουμενικό Πατριαρχείο το 1961 τον ανακήρυξε Άγιο.

Η ταινία βραβεύτηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μόσχας και στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες το 2021 και γυρίστηκε σε μέρη που έζησε και έδρασε ο Άγιος Νεκτάριος, στην Αττική και φυσικά την Αίγινα, όπου ίδρυσε το φημισμένο μοναστήρι του, έναν τόπο προσκυνήματος για πιστούς από όλο τον κόσμο.

Σας περιμένουμε να απολαύσουμε την ταινία και να ανταλλάξουμε ευχές ενόψει της εορτής του Πάσχα.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή