Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ψάχνει «τα καλύτερα χαρτιά» ο Νίκος Σακκάς στην ομάδα του

«Πυρετός» στις διαβουλεύσεις γύρω από το θέμα των αντιδημάρχων του δήμου Τρικκαίων

Φαίνεται ότι όσο πλησιάζουμε προς το 2024 τόσο πιο πολύ η συζήτηση θα περιστρέφεται γύρω από το ζήτημα της τοποθέτησης δημοτικών συμβούλων στις θέσεις αντιδημάρχων.

Ήδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr ο δήμαρχος Νίκος Σακκάς, ψάχνει να βρει τα καλύτερα χαρτιά στην τράπουλα των εκλεγμένων ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν θα βασιστεί μόνο στο αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών…

Κάποιοι βέβαια δεν διστάζουν να εκφράσουν ανοιχτά και δημόσια τα «θέλω» τους. Όπως στην περίπτωση του Γιώργου Καταβούτα που ραδιοφωνικά στη Λέσχη 97,6 δήλωσε ότι επιθυμεί να είναι ξανά αντιδήμαρχος έργων.

Όπως ανάφερε μεταξύ άλλων, «Θα είναι απόφαση του Δημάρχου για το ποιοι θα οριστούν ως νέοι αντιδήμαρχοι από την 1η Ιανουαρίου και μετά. Σαν πρόθεση μου όμως έχω ενημερώσει τον Δήμαρχο ότι θέλω να ολοκληρώσω τα έργα που ξεκίνησα εγώ σαν αρμόδιος αντιδήμαρχος, τόσο σαν μελέτη όσο και αυτά που ανοίξαμε.

Νομίζω ότι το δικαιούμαι επειδή πραγματικά έφαγα πολλή …λάσπη τα τελευταία δυο χρόνια για να ολοκληρωθούν τα έργα αυτά, και θα ήθελα να παραμείνω για να τα ολοκληρώσω. Με τον κ. Σακκά έχουμε άριστη συνεργασία και θα το συζητήσουμε αρμοδίως».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή