Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ψήφισμα Γυμνασίου Οξυνείας για τον θάνατο του Παναγιώτη Κράλλη

Στην Οξύνεια και στο γραφείο του Γυμνασίου σήμερα 20 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 08:00 π.μ., συνήλθε εκτάκτως ο Σύλλογος των καθηγητών του Γυμνασίου λόγω του απροσδόκητου θανάτου του συναδέλφου και αγαπημένου φίλου Παναγιώτη Κράλλη.

Ο Παναγιώτης Κράλλης υπηρέτησε με συνέπεια, ήθος, εντιμότητα και αξιοπρέπεια ως καθηγητής και ως αναπληρωτής διευθυντής στο Γυμνάσιο Οξύνειας για σχεδόν δεκαπέντε χρόνια διδάσκοντας το μάθημα της Γαλλικής Γλώσσας.

Πάντα εγκάρδιος, φιλικός και συνεργάσιμος με τους συναδέλφους, υπομονετικός, στωικός και ευαίσθητος απέναντι στους μαθητές του, πρόθυμος να τους βοηθήσει και να τους καθοδηγήσει τόσο στα μαθήματά τους όσο και σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετώπιζαν ως νέοι. Με την καλλιτεχνική του τάση και ικανότητα διακοσμούσε καθημερινά το σχολείο μας μετατρέποντάς το σε έργο τέχνης. Συμμετείχε ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες του σχολείου συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των μαθητών.

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας τιμώντας το ήθος του και την προσφορά του στο σχολείο και γενικά στην εκπαίδευση, αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να παραστεί σύσσωμος στην εξόδιο ακολουθία.
2. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
3. Να συγκεντρώσει χρηματικό ποσό από τους συναδέλφους ως δωρεά σε ίδρυμα.
4. Να διαβαστεί το παρόν ψήφισμα στο τέλος της εξόδιου ακολουθίας και να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο και στην ιστοσελίδα του Σχολείου μας.

Καλό σου ταξίδι αγαπημένε Παναγιώτη. Το έργο σου και η υπογραφή σου θα παραμείνουν ανεξίτηλα στους χώρους του σχολείου μας που τόσο αγαπούσες. Θα είσαι για πάντα μαζί μας ….

Γι΄ αυτό το λόγο συντάχθηκε η πράξη αυτή και υπογράφεται:

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Οξύνειας.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή