Ψήφος εμπιστοσύνης – Σχέσεις δυνατές για τον Θανάση Λιούτα

Πάρα πολύ μεγάλες οι συγκεντρώσεις του υποψήφιου βουλευτή σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας

Τους Γεωργανάδες, τον Κλοκοτό, το Κεραμίδι, την Πηνειάδα και Ζάρκο, επισκέφθηκε το απόγευμα και βράδυ του Σαββάτου 29 Απριλίου, ο Υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία για τον Νομό Τρικάλων.

Η υποδοχή πολύ θερμή και ζεστή. Στο πρόσωπο του Θανάση, οι κάτοικοι του Δήμου Φαρκαδόνας βλέπουν έναν άνθρωπο, που με συνέπεια, επιμονή και αγάπη, τους στήριξε από την πρώτη στιγμή. Εδώ και τέσσερα χρόνια, η επικοινωνία τους υπήρξε στενή και οι συναντήσεις τους πάντα γόνιμες. Στο επίκεντρο, οι λύσεις στα προβλήματα.

Κανένα αίτημα δεν έμεινε αναπάντητο. Ο Δήμος Φαρκαδόνας στηρίζεται κομβικά στην πρωτογενή παραγωγή. Σε όλες του τις παρεμβάσεις, ο Θανάσης Λιούτας τόνιζε την ανάγκη της θωράκισης του αγροτοκτηνοτροφικού επαγγέλματος, την ενίσχυση του εισοδήματος, την προστασία της παραγωγής από τις δυσμενείς επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης.

Οι αναπτυξιακές προοπτικές της πρωτογενούς παραγωγής είναι τεράστιες και ο Θανάσης Λιούτας με πολλές δράσεις και παρεμβάσεις του, επεδίωξε και πέτυχε θεσμικές αλλαγές και δομικές πολιτικές, ενίσχυση των υποδομών και στήριξη του εισοδήματος των παραγωγών μέσω ενισχύσεων.

Έτρεξε και τρέχει για άμεση καταβολή των ενισχύσεων. Όλα αυτά συνηγορούν σε μια στρατηγική για την ευθεία τόνωση του συγκριτικού πλεονεκτήματός μας στην πρωτογενή παραγωγή. Πρόκειται για μεγάλο και συνεχή στόχο, από τον οποίο, ο Θανάσης Λιούτας δεν παρέκκλινε και δε θα παρεκκλίνει ούτε στιγμή, ούτε και στο μέλλον.©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή