«Πυρά» κατά Κασσελάκη από τον Γιάννη Ραγκούση

20 Jun 2024 Ελλαδα

Οργισμένες δηλώσεις από τον πρώην βουλευτή

«Πυρά» κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, με αφορμή τις απομακρύνσεις του Θανάση Θεοχαρόπουλου και του Γιώργου Τσίπρα από συνεργάτες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Συγκεκριμένα, ο πρώην βουλευτής χαρακτήρισε τις απολύσεις «μικρονοϊκές και έξω από την κοινωνία» και υποστήριξε ότι λειτουργούν απέναντι στο «θέλω» των προοδευτικών πολιτών περί ενότητας τόσο εντός ΣΥΡΙΖΑ όσο και ευρύτερα στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

«Εκδιώχθηκαν για τις πολιτικές τους απόψεις», τόνισε ο ίδιος στη συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ, λέγοντας πώς ο κ. Τεμπονέρας εκδιώχθηκε λόγω της συμμετοχής στην εκδήλωση στο Θέατρο «Άλφα» με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη και την Έφη Αχτσιόγλου και ο κ. Θεοχαρόπουλος επειδή κοινολόγησε την πρόταση εσωτερικού δημοψηφίσματος.

«Να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα το σύνολο των μισθοδοτούμενων από τον ΣΥΡΙΖΑ, πόσοι πληρώνονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, πόσα παίρνουν και πόσοι προσλήφθηκαν επί προεδρίας του» κάλεσε στη συνέχεια τον κ. Κασσελάκη.

«Πήρε όλο το θέμα του προεκλογικού αγώνα και έκανε ό,τι ήθελε μόνος του, τα όργανα αδρανοποιήθηκαν (…) και ο ίδιος έκανε το πρωτοφανές, να κάνει την αυτοκριτική του έξι μέρες πριν από τις εκλογές από τη Θεσσαλονίκη», τόνισε σε άλλο σημείο ο πρώην βουλευτής, επισημαίνοντας ότι «το 14,9% προφανώς και δεν φτάνει για να νικήσουμε τη Ν.Δ.».

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Δεν βρέθηκαν άρθρα.