Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Πυρά» Παπαστεργίου για την εξαίρεση της Δημοτικής Αστυνομίας από τον εμβολιασμό

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, άφησε αιχμές, για την απόφαση εξαίρεσης της Δημοτικής Αστυνομίας από το πρόγραμμα εμβολιασμών. 

«Εμείς σαν ΚΕΔΕ είχαμε ζητήσει μαζί με την ΕΛΑΣ να μπει και η δημοτική στους εμβολιασμούς, με δεδομένο ότι σε όλο αυτό το διάστημα θα είναι στη πρώτη γραμμή των ελέγχων.» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η πολιτεία μάλλον…δεν περιμένει να κάνει ελέγχους η δημοτική αστυνομία, γι αυτό δεν είχαν συμπεριλάβει τους δημοτικούς αστυνομικούς στη λίστα των εμβολιασμών για τα εμβόλια που περίσσευαν, εκεί που μπήκαν όλα τα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας.

Εμείς σαν ΚΕΔΕ είχαμε ζητήσει μαζί με την ΕΛΑΣ να μπει και η δημοτική στους εμβολιασμούς, με δεδομένο ότι σε όλο αυτό το διάστημα ήταν στην πρώτη γραμμή των ελέγχων. Αυτό δεν έγινε, και δεν μας έδωσαν καμία δικαιολογία. Το κοινοποίησα φυσικά και στον αρμόδιο Υπουργό, αλλά ούτε από εκεί έγινε κάτι.

Για το άνοιγμα της εστίασης τη Δευτέρα, θα δοθεί οδηγία όπως και την προηγούμενη φορά. Παρόλα αυτά δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, δεν θα μπορεί να είναι η δημοτική αστυνομία παντού και πίσω από κάθε τραπέζι με τις μεζούρες. Θα πρέπει και οι ίδιοι οι καταστηματάρχες να τηρήσουν αυτά που πρέπει, για να μην ξαναζήσουμε τα ίδια.

Όσο για το εμβόλιο, η πλατφόρμα για τη δική μου ηλικιακή ομάδα ανοίγει Μεγάλη Παρασκευή για το Astra Zeneca εμβόλιο, και φυσικά και θα το κάνω.»

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή