Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τα Τσιτσάνεια 2023

Η μεγαλύτερη εκδήλωση πριν ευχηθούμε «καλό χειμώνα»… στα Τρίκαλα

 

20 και πλέον χρόνια, μετρά ο θεσμός «Τσιτσάνεια» για τα Τρίκαλα και φέτος η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, πιστή στο ραντεβού της, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την μεγαλύτερη εκδήλωση που θα σημάνει στην ουσία το τέλος των θερινών εκδηλώσεων στην περιοχή μας.

Όπως δηλώνει ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, «Και φέτος η μουσική, το καλό ελληνικό τραγούδι, ο πολιτισμός, κάνουν μία στάση στα Τρίκαλα. Κάνουν μία στάση στον Μύλο Ματσόπουλου για τα «Τσιτσάνεια 2023» και για την μουσική παράσταση «3 πόλεις – 3 «σχολές» που συνθέτουν την ταυτότητα του ελληνικού τραγουδιού».

Ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων για τα Τσιτσάνεια 2023

Με την μαγευτική φωνή της Γιώτας Νέγκα και άλλων εξαιρετικών καλλιτεχνών, θα κάνουμε μία στάση στη Θεσσαλονίκη και στον Πειραιά, για να φτάσουμε στα μοναδικά μας Τρίκαλα, σε ένα διαχρονικό μοναδικό μουσικό ταξίδι, όπως μόνο τα Τσιτσάνεια ξέρουν να μας προσφέρουν.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, στηρίζουμε και αναβαθμίζουμε τον θεσμό των Τσιτσανείων, μίας διοργάνωσης που στήνεται με πολύ μεράκι και που αξίζει την αγάπη όλων μας.

Με μελωδικές φωνές να μας συντροφεύουν σε ένα βράδυ αναπόλησης, ας αφεθούμε στη μαγεία της κάθε νότας, ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη την καθημερινότητα.

Σας καλώς όλους να είστε εκεί για να απολαύσουμε μία μοναδική μελωδική βραδιά κάτω από τον ουρανό της πόλης μας».

 

Φιλοξενούμενη της διοργάνωσης και βασική ερμηνεύτρια στα φετινά «Τσιτσάνεια» είναι η Γιώτα Νέγκα, η οποία, με την υπέροχη φωνή της και τη συνοδεία Τρικαλινών ερμηνευτών, θα μας ταξιδέψουν με σύγχρονα έντεχνα, παλιά λαϊκά, αλλά και ρεμπέτικα τραγούδια, σε ένα πρόγραμμα που ενορχήστρωσε και επιμελήθηκε ο Σάκης Κοντονικόλας.

 

Ερμηνεύουν επίσης οι: Μπάμπης Αντωνίου, Χρυσή Παπαγιαννούλη, Κωνσταντίνα Πάλλα, Δήμητρα Καλλιάρα και Κατερίνα Κουβεντάρα.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή