Πυρσοί, μπαλόνια και αθλητικές επιδείξεις στον Μύλο Ματσόπουλου από τον ΣΟΑΤ (ΦΩΤΟ)

30 Jun 2024 Αθλητικα

Φαντασμαγορική η τελετή λήξης του ΣΟΑΤ

Με εντυπωσιακό τρόπο και πάντα με πρωταγωνιστές τους αθλητές του ΣΟΑΤ έκλεισε η φετινή αθλητική χρονιά όπως αρμόζει στον κορυφαίο αθλητικό Σύλλογο των Τρικάλων στην εμβληματική τοποθεσία του  Μύλου Ματσόπουλου στα Τρίκαλα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους 200 και πλέον μικρούς αθλητές του Συλλόγου οι οποίοι εκτέλεσαν το 2ο μέρος της ύλης των εξετάσεων έγχρωμων ζωνων. Εξεταστές ήταν οι Δακαλοι Απόστολος Ιακωβάκης από την Λάρισα, ο Χρήστος Ντιντιός από τον Τύρναβο, ο Παναγιώτης Φλίσκας από την Καρδίτσα, ο Θάνος Παπαπούλης από την Αγιά και ο Κώστας Ποζαπαλίδης από τον Βόλο.

Οι εξεταστές εκφράστηκαν με άκρως κολακευτικά λόγια για το τεχνικό επίπεδο των μικρών αθλητών. 

Στην συνέχεια ακολούθησε μια εντυπωσιακή επίδειξη των προχωρημένων αθλητών του ΣΟΑΤ που καθήλωσε το κοινό και κυρίως τους μικρούς μας αθλητές που τους θαύμαζαν και τους έχουν πρότυπα…

Έπειτα ακολούθησε η απονομή ζωνών στους μικρούς μας αθλητες και εισέπραξαν το ζεστό χειροκρότημα των γονέων και φίλων τους  για την προσπάθειά τους, καμαρωνοντας γεμάτοι  αυτοπεποίθηση που ανταμείφθηκαν οι κόποι τους.

Και κλείνοντας άναψαν πυρσοί, μπαλόνια ταξίδευαν στον ουρανό που φωτιστηκε με πυροτεχνήματα δημιουργώντας μια όμορφη ανάμνηση στα παιδιά και την προσμονή για το ραντεβού μας στις 2 Σεπτεμβρίου.

Τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αντιπρόεδρος του ΣΟΑΤ Σοφία Αλεστά, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Λάππας και ο πρώην Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Άκης Αναστασίου. 

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους γονείς που μας εμπιστεύονται ότι πολυτιμότερο έχουν και υποσχόμαστε την νέα αθλητική σεζόν θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για βελτίωση. 

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τρίκαλα από τις 23 έως 27 Ιουλίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τρίκαλα από τις 23 έως 27 Ιουλίου

Προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας λόγω έργων αποξήλωσης και αντικατάστασης οδικού δαπέδου …
Εκπαίδευση δημοσίων υπαλλήλων στις τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης

Εκπαίδευση δημοσίων υπαλλήλων στις τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης

Η πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών σε συνεργασία με την Google αποσκοπεί στη βελτίωση της παραγωγικότητας και την ψηφιακή μετάβαση του …
Πενήντα Χρόνια Μεταπολίτευση: Το Κυπριακό Άγος

Πενήντα Χρόνια Μεταπολίτευση: Το Κυπριακό Άγος

Πενήντα χρόνια από τη μαύρη επέτειο της εισβολής του ΑΤΤΙΛΑ στη Μεγαλόνησο, που δυστυχώς ταυτίζεται με την αποκατάσταση της Δημοκρατίας …