Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Επιδημία” ληστείας…χτύπησε και τον Ντι Μαρία

Μια απροσδόκητη αλλαγή του Αργεντινού σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Ναντ, έκανε και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να σαστίσει.

Η αλλαγή σημειώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο για έναν εξωαγωνιστικό λόγο.

Συγκεκριμένα, ο λόγος ήταν ότι οι άνθρωποι των Παριζιάνων ενημερώθηκαν για τη διάρρηξη του σπιτιού του 33χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού, όσο εκείνος βρισκόταν στο χορτάρι του Παρκ Ντε Πρενς.

Τότε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Λεονάρντο, ενημέρωσε κατευθείαν τον Μαουρίσιο Ποκετίνο, ο οποίος προχώρησε στην αλλαγή, με τον Ντι Μαρία να αποχωρεί κλαίγοντας για τα αποδυτήρια συνοδευόμενος μάλιστα από τον προπονητή του.

Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η οικογένεια του διεθνούς Αργεντινού μεσοεπιθετικού βρίσκονταν στο σπίτι.

Ο Ποκετίνο αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανέφερε για το γεγονός: “Υπάρχουν καταστάσεις εκτός του ποδοσφαίρου, οι οποίες μπορούν να εξηγήσουν όσα έγιναν στο δεύτερο μέρος. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά μείωσε την ενέργειά μας. Στο ημίχρονο, μιλήσαμε για πράγματα εκτός του ποδοσφαίρου”.

Το φαινόμενο διάρρηξης σε σπίτι ποδοσφαιριστή της Παρί δεν είναι πρωτοφανές, καθώς τους τελευταίους 18 μήνες, έχουν γίνει ληστείες στα σπίτια των Τσούπο Μότινγκ, Τιάγκο Σίλβα και Σέρχιο Ρίκο.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή