Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Καθαρή» νίκη για την Υπεροχή Τρικάλων

Μια “καθαρή” νίκη σημείωσε χθες η Υπεροχή Τρικάλων καθώς στο Δημοτικό Κλειστό υποδέχτηκε την ομάδα του Κατενάτσιο Αθηνών με τους Τρικαλινούς να κερδίζουν με 4-1.

Το χθεσινό εξ αναβολής παιχνίδι ήταν στα πλαίσια της 2η αγωνιστικής του πρώτου γύρου. Και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες στην σύνθεσή τους. Μάλιστα το Κατενάτσιο ήρθε στα Τρίκαλα με μόλις 5 αθλητές αλλά παρά τα προβλήματα και οι δύο αντίπαλοι παρουσίασαν καλό θέαμα. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στην ομάδα των Τρικάλων παίζοντας κλειστή άμυνα και φεύγοντας στις αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές κατάφεραν να προηγηθούν στο 8′ με το Χριστόπουλο.

Το γκολ αυτό φαίνεται πως αφύπνισε την Υπεροχή που βελτίωσε την κυκλοφορία της μπάλας και κατάφερε να ισοφάρίσει στο 18ο λεπτό με τον Νικηφόρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Υπέροχη κατάφερε να σημειώσει και τρίτο γκολ στο 29′ με το Λάμπουρα και από εκεί και πέρα ανάγκασε τους παίκτες του Κατενάτσιο να ανέβουν ποιο ψηλά στο γήπεδο να ρισκάρουν παίζοντας και με πέμπτο παίχτη. έτσι ο Παύλου της Υπεροχής εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους στην αντεπίθεση και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στο 38ο και 40ο λεπτό.

Τη Κυριακή η Υπεροχή ταξιδεύει στην Αθήνα για να παίξει στην έδρα του Κατενάτσιο για την δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γύρου.

Υπεροχή Τρικάλων: (Παπακυρίτσης) Σκρέκας, Κωστάκης, Λάμπουρας, Τσαρέλας, Νικηφόρος, Παύλου, Αράπης, Μουρίκης.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή