Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Παρουσίασε” τον νέο εκσκαφέα ο Δήμος Τρικκαίων

Έναν νέο εκσκαφέα παρέλαβε ο Δήμος Τρικκαίων, αυξάνοντας σε 22 τα οχήματα και μηχανήματα που προμηθεύτηκε (και συνεχίζει να προμηθεύεται) την τελευταία τετραετία.
Ο εκσκαφέας (τσάπα) με προϋπολογισμό 189.200 €, θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου.
Με το νέο αυτό μηχάνημα, οι υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων εμπλουτίζονται και ανανεώνουν τα τροχοφόρα που χρησιμοποιούνται για έργα και για την καθημερινότητα.
Ο Δήμος Τρικκαίων αξιοποίησε σχεδόν 1,2 εκ. ευρώ με κονδύλια από προγράμματα και με δικούς του πόρους. Ετσι, προμηθεύτηκε (ενδεικτικά): 5 νέα απορριμματοφόρα, 3 οχήματα 4Χ4, 5 τρακτέρ, 2 ημιφορτηγά, λεωφορείο ΑμΕΑ, καθώς και εξοπλισμό για τα οχήματα αυτά. Επίσης οι υπηρεσίες προέβησαν σε μετασκευές παλιού απορριμματοφόρου, καδοπλυντηρίου σε κλειστού τύπου φορτηγό μεταφοράς προϊόντων & εμπορευμάτων, οχημάτων 4Χ4 σε οχήματα για τις υπηρεσίες καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού.
Με τις κινήσεις αυτές, ο Δήμος Τρικκαίων μείωσε τις δαπάνες για βλάβες, που προέκυπταν από την παλαιότητα των οχημάτων. Κυρίως, όμως, προμήθευσε με νέα οχήματα τις υπηρεσίες του (πολιτική προστασία, καθαριότητα, πράσινο, έργα), προκειμένου να υλοποιούνται ταχύτερα και αποτελεσματικότερα τα έργα στους διάφορους τομείς.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή