Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ράγισε καρδιές η μάνα της αδικοχαμένης Λαρισαίας Κλαούντιας

Σκηνές θρήνου διαδραματίστηκαν ξανά στο σημείο της τραγωδίας των Τεμπών, εκεί όπου ο χρόνος σταμάτησε όταν χάθηκαν 57 συνάνθρωποί μας το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023.

Σήμερα Κυριακή, 40 μέρες μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος βρέθηκαν στο σημείο «μηδέν» όπου τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο, επιμνημόσυνη δέηση.

Ο πόνος αβάσταχτος, οι συγγενείς των θυμάτων έζησαν το δράμα ακόμη μια φορά μην μπορώντας να πιστέψουν ακόμη ότι έχασαν από την αγκαλιά τους τόσο άδικα και τόσο ξαφνικά τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όπως καταγράφει το onlarissa.gr,μια από τις τραγικές φιγούρες η χαροκαμένη μάνα της Λαρισαίας Κλαούντιας (φοιτήτρια) που ήταν στο μοιραίο επιβατικό τρένο εκείνη τη νύχτα και το νήμα της ζωής της κόπηκε τόσο βίαια, όπως και άλλων 56 συνανθρώπων μας. Η μητέρα της Κλαούντιας ράγισε καρδιές κλαίγοντας στην αγκαλιά του δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη που δεν μπόρεσε και εκείνος να συγκρατήσει τα δάκρυά του, μην ξέροντας τι λόγια να ξεστομίσει για να την παρηγορήσει.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Δείτε βίντεο:

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή