Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ραγίζει καρδιές… Το συγκινητικό αντίο του Γιώργου Τεντολούρη για τον αδικοχαμένο πατέρα του

Με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Φήκης Γιώργος Τεντολούρης αποχαιρετά τον πατέρα του Γιάννη που τόσο άδικα έφυγε από την ζωή.

Τραγική ειρωνεία; Την ημέρα που πήρε άδεια ορκωμοσίας από το στρατό δεν πρόλαβε να δει τον πατέρα του που έχασε τη ζωή του στα βουνά της Μεσοχώρας.
Η σχετική ανάρτηση αναφέρει:

Λοιπόν Μπαμπά μου, έτσι είναι τα πράγματα στη ζωή. Περίεργα πράγματα και πονηριές που παίζει η μοίρα έτσι;

Ποιος να το περίμενε ότι την ημέρα που με άφησες έξω από το στρατόπεδο και μου είπες θα σε ξανά δω όταν ορκιστείς ότι αυτό δε θα γινόταν;

Ποιος να περίμενε ότι την ημέρα που θα ορκιζόμουνα μπαμπά μου εγώ θα έχανα εσένα; Ότι εγώ δε θα μπορούσα ξανά να σε πάρω μια αγκαλιά και να σου πω το πως πέρασα μέσα στο στρατό;

Τουλάχιστον σου έστελνα καθημερινά φωτογραφίες μου ώστε να μπορείς να πάρεις λίγη χαρά από τη χαρά μου μεσα σε αυτό το καινούργιο κεφάλαιο της ζωής μου.

Θέλω να ξέρεις ότι αυτή η τελευταία μας φωτογραφία, θα είναι κάτι το οποίο θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή! .

Η τελευταία μας επαφή, η τελευταία μας αγκαλιά.Γιατί ρε μπαμπά ξέρεις την αγάπη που σου είχα και το ποσο σε εκτιμούσα όχι μόνο σαν πατέρα, αλλά και ως άνθρωπο, σαν φίλο, τον καλύτερο μου φίλο!

Και κάτι τελευταίο, πάντα μου έλεγες να προσέχω τις γυναίκες που έχω μέσα στο σπίτι διοτι δε θα το κάνει κανένας αλλος όπως θα μπορούσα εγώ και να ξέρεις πως αυτο θα κάνω! Θα έχω για πάντα τις συμβουλές σου για τη ζωή μέσα στο μυαλό μου!

Να μας προσέχεις μπαμπά μου και εγώ σου υπόσχομαι ότι θα σε κανω να χαμογελάς από εκεί πάνω ! Σε αγαπώ ❤️
🕊️25/11/2022🕊️

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή