Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ραντεβού στη…Σαρακίνα Καλαμπάκας!

Το σημείο συνάντησης Διαβητών και Καλαμπακωτών ελέω της κλειστής γέφυρας – Πέρασμα μέσα από το ποτάμι ζητούν κάτοικοι και επαγγελματίες

Με το δεύτερο κλείσιμο της γέφυρας Διάβας λόγω των καταστροφών που υπέστη από τον Ντάνιελ, καταστήματα αποκλείστηκαν, επιχειρήσεις πληρώνουν αδρά για τη μεταφορά των προϊόντων τους, οι αποστάσεις μεγάλωσαν ενώ… «χώρισαν» μέχρι και οικογένειες αφού γιαγιάδες και παππούδες μένουν από τη μία πλευρά και παιδιά και εγγόνια από την άλλη.

Το σημείο λοιπόν που βλέπετε, έχει γίνει το σημείο συνάντησης των Διαβητών και των Καλαμπακιωτών αφού βρίσκεται στη Σαρακίνα Καλαμπάκας.

Όπως αναφέρουν στο Trikalanews.gr, η απόσταση για τις συναντήσεις με αυτόν τον τρόπο μοιράζονται. Αν μείνει κανείς λίγη ώρα στο σημείο, θα δει μέχρι και ανταλλαγή … «τάπερ».

Το ζήτημα βέβαια της γέφυρας παραμένει σοβαρό. Κάτοικοι της ΔΙάβας και επαγγελματίες βλέποντας και το ποτάμι πλέον αρκετά χαμηλά ζητούν να γίνει παρέμβαση και να διαμορφωθεί ένα πέρασμα έστω ώστε τουλάχιστον το διάστημα που δεν βρέχει να διευκολύνονται.

Μέχρι τότε, τα «ραντεβού στη Σαρακίνα» θα συνεχίζονται και δη στο σημείο του υδραγωγείου που φαίνεται να βολεύει την κατάσταση.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή