Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ρόδος: Ξενοδόχος έκρυβε παράνομους μετανάστες για..τα λεφτά!

Λιμενικοί με την συνδρομή αστυνομικών της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, αξιοποιώντας πληροφορίες, «τσίμπησαν» ξενοδόχο στη Ρόδο, που συμμετείχε σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», πραγματοποιήθηκε επιχείρηση σε ξενοδοχείο της Κρεμαστής στη Ρόδο, όπου εντοπίστηκαν 44 Σύροι και Παλαιστίνιοι μετανάστες. Από τις καταθέσεις τους προέκυψε ότι μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα με ταχύπλοο, σε διαφορετικούς όμως χρόνους, που τους αποβίβασε σε άγνωστη παραλία του νησιού. Εκεί τους περίμεναν και τους παρέλαβαν άλλοι αλλοδαποί και τους οδήγησαν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Στο ξενοδοχείο τους προσέγγισε άλλος αλλοδαπός, που έμενε εκεί με την οικογένειά του, τους οδήγησε στα δωμάτιά τους και κάθε μεσημέρι πήγαινε και εισέπραττε 15 ευρώ από τον καθένα για την διαμονή τους!

Ο συγκεκριμένος αλλοδαπός πρόλαβε και την «κοπάνισε», αλλά ο ξενοδόχος με τη σύζυγό του συνελήφθησαν, αν και στην απολογία τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Όμως με ομόφωνη απόφαση του τακτικού Ανακριτή και της Εισαγγελέως υπηρεσίας, ο 51χρονος κατηγορήθηκε για ένταξη ως μέλος σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη μεταφορά από το εξωτερικό στην Ελλάδα πολιτών τρίτων χωρών κατά συρροή από κοινού, κατ’ επάγγελμα και εκ κερδοσκοπίας και για εξασφάλιση από κοινού καταλύματος για απόκρυψη κατ’ επάγγελμα και εκ κερδοσκοπίας.

Η 41χρονη σύζυγός του αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής της μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας της

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή