Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ρομαντική κωμωδία εποχής στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Τρικάλων

Έως το Σάββατο 19/8 στον θερινό κινηματογράφο Τρικάλων θα προβάλλεται η ταινία «Το έγκλημά μου».

Πρόκειται για ταινία σε σκηνοθεσία Φρανσουά Οζόν, όπου πρωταγωνιστούν οι Νάντια Τερέσκιεβιτζ, Ρεμπέκα Μάρντερ, Ιζαμπέλ Ιπέρ, Φαμπρίς Λουκινί και Ντάνι Μπουν.

Λίγα λόγια

Στο Παρίσι της δεκαετίας του 30’, η Madeleine, μία όμορφη, νέα, άφραγκη ηθοποιός, κατηγορείται για την δολοφονία ενός διάσημου παραγωγού. Με την βοήθεια της καλύτερης της φίλης, νεαρής άνεργης δικηγόρου, Pauline, αθωώνεται επικαλούμενη αυτοάμυνα. Μία νέα ζωή διασημότητας και επιτυχίας ξεκινάει, μέχρι που η αλήθεια αποκαλύπτεται.

Ο Ozon θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους Γάλλους σκηνοθέτες δημιουργώντας ταινίες του χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική και αιχμηρό χιούμορ. Η θεματολογία του κινείται γύρω από τη φιλία, τη σεξουαλική ταυτότητα και τις διαφορετικές αντιλήψεις για την πραγματικότητα.

«Το έγκλημά μου» είναι μια ανάλαφρη, σαρκαστική κωμωδία με σύγχρονη ματιά και μια μεγάλη επιτυχία στις γαλλικές αίθουσες αφού έκοψε 1.000.000 εισιτήρια από τις δύο πρώτες εβδομάδες προβολής.

Προβολές στις 21.45.

Τιμές εισιτηρίων: Γεν. είσοδος 5 €, φοιτητικό-μαθητικό- ανέργων- πολυτέκνων 4 €.

Πληροφορίες στο 24310 20090 και στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων και στο facebook: Δήμος Τρικκαίων & Δημοτικος Κινηματογραφος Τρικαλων

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή