Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ρομαντική κωμωδία στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Τρικάλων

Έως την Πέμπτη 31/8 στον θερινό κινηματογράφο Τρικάλων θα προβάλλεται η ταινία «Mafia Mamma».

Πρόκειται για κωμωδία σε σκηνοθεσία Ουές Άντερσον, όπου πρωταγωνιστούν οι Σκάρλετ Τζοχάνσον, Τομ Χανκς, Τζέισον Σουόρτζμαν, Ματ Ντίλον, Μάγια Χοκ, Τζέφρι Ράιτ, Εντ Νόρτον, Τζεφ Γκόλντμπλουμ και Μάργκο Ρόμπι.

Λίγα Λόγια

Το ASTEROID CITY διαδραματίζεται σε μια φανταστική αμερικανική πόλη της ερήμου περίπου το 1955. Το δρομολόγιο ενός συνεδρίου νεαρών παρατηρητών ουράνιων σωμάτων (που διοργανώθηκε για να συγκεντρώσει μαθητές και γονείς από όλη τη χώρα για υποτροφίες σε έναν επιστημονικό διαγωνισμό) αναστατώνεται θεαματικά από γεγονότα που αλλάζουν τον κόσμο.

Η Asteroid City είναι το γοητευτικό φόντο της νέας ταινίας του Γουές Άντερσον, μίας σπαρταριστής και εντυπωσιακής κωμωδίας με εικόνες-ορόσημα, γλυκιά μελαγχολία και αξέχαστες ερμηνείες ενός «διαστημικού» καστ, μία εσωστρεφής, προσωπική εξερεύνηση των περίπλοκων οικογενειακών σχέσεων, του νεανικού έρωτα, των μυστικών, των αποκαλύψεων και της αποκαθήλωσης των γονιών.

Τιμές εισιτηρίων: Γεν. είσοδος 5 €, φοιτητικό-μαθητικό- ανέργων- πολυτέκνων 4 €.

Προβολές στις 21.45.

Πληροφορίες στο 24310 20090 και στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων και στο facebook: Δήμος Τρικκαίων & Δημοτικος Κινηματογραφος Τρικαλων

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή