Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ροπωτό: Πασχαλινές Εαρινές Εκδηλώσεις στην Αγία Τριάδα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πολιτιστική Εκδήλωση που οργάνωσε ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Ροπωτού, την Τρίτη Ημέρα του Πάσχα, στον χώρο της Αγίας Τριάδος όπου στις 10..00 τελέστηκε η θεία λειτουργία στο Ομώνυμο Εκκλησάκι και στην συνέχεια ακολούθησε το προσκύνημα της Εικόνας της Αναστάσεως στον αύλειο χώρο της Εκκλησίας με την παρουσία αρκετών πιστών.

Μετά το πέρας της θρησκευτικής τελετής ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από τον Πρόεδρο του Π.Μ. Συλλόγου  Ροπωτού κ. Κων/νο Βελώνη, τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ροπωτού κ. Ιωάννη Λαμπρογεώργο, τον Αντιπεριφερείάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, και την Βουλευτή κ. Κατερίνα Παπακώστα.

Παρόν ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, κ. Κων/νος Τσιαμπαλής.

Στην συνέχεια ο κόσμος χόρεψε παραδοσιακούς τοπικούς χορούς τραγουδώντας τα με το στόμα και η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των χορευτικών Τμημάτων του Συλλόγου όπου χόρεψαν πασχαλινούς χορούς.

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή